Så er sæsonens første tudereklame klar. Brug den med omtanke

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 22. november 2017 - 12:10 [5]

Kommentarer


          Christian Brix
        s billede

Du er jo iskold. På den gode måde. :-)

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Er det med vilje at sådan en side ikke fortæller hvornår den er udgivet, ud over til dem som finder på ting som at grave i meta tags?

Steven Snedkers billede

Mestendels en forglemmelse. Kultursiderne er nu daterede.

External Link Previewn tager nu højde for dobbelt-utf-8 encodede sider (tsk tsk, G+ og arte.tv) som det kan ses på nedenstående link.

Der er dog stadig nogle sider External Link Preview har svært ved (kan ikke trække metadata ud af - af alle - Wikipedia) . Men det bliver bedre.

Internetforbrugeren.dk - Adam Ruins Everything: Art

Steven Snedkers billede

Christian Brix Min nøgterne, analytiske kulde er netop anderledes end Canons reklamebureaus kalkulerede kulde. De har hjerteløst udtænkt utallige varianter af remix af pubæ og måske afprøvet flere af dem i hemmeligholdte menneskeforsøg. Udelukkende med tanke på Canons pengepung og seertal.

Den type umennesker af god familie parodieres for tiden i den fremragende film The Square, som hermed anbefaler endnu en gang.

scope.dk - The Square

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Endnu et sted med gode muligheder i at udnytte det så udbredte ønske om det "ægte", også selv om tilsvarende kalkuleret manipulation er en selvfølge i mangfoldige film, bøger, malerier og andre reklamer.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.