Til de nyfigne. Sårn går det for TV4ever.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 6. august 2018 - 9:13 [2]

Kommentarer

Steven Snedkers billede

2000 timers arbejde har indtil videre resulteret i 0 kroner i direkte indtjening (TV4ever er reklamefri) og 0 kroner i inddirekte indtjening (ingen har hyret os til at lave extensions, apps, sites fordi de så vidnesbyrd om stor tankevirksomhed i TV4ever).

Planen var at vokse til 50.000 glade brugere og så bede om 4$ pr. år (eller sådan noget) for en premium-version, der kan endnu mere. Hvis 1% købte (ikke usandsynligt) ville det give 4*500$ = 13.000 kroner.

En ugeløn til deling for års arbejde.

Men kom der nu 500.000 glade brugere ville der være en månedsløn til hver, pr. år, så længe folk gad købe premium-versionen.

Men sådan er det altså ikke gået. Til trods for at TV4ever-støvsugeren kan nå masser af steder konkurrenterne ikke kan nå

tv4ever.net - Stations

Steven Snedkers billede

Men de folk, der kommer om bord, bruger TV4ever flittigt. Gerne en gang om ugen eller mere. Jeg mener at der pt. er 13.500 installationer og 11.300 ugentlige brugere. Antallet af reelle ugentlige brugere bliver opdateret/offentliggjort hver dag på

chrome.google.com - TV4ever

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.