Trist, men sandt: irriterende popups virker

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 26. oktober 2018 - 6:03 [4]

Trist, men sandt: irriterende popups virker

https://vertikal.dk/artikler/popups-virker-faktisk ⟲

Kommentarer


     Peter Mørk Andreasen
    s billede

Hvis jeg får min browsning afbrudt af en pop-up, så plejer jeg at køre en scraper på siden og høste alle de emailadresser der er, og så tilmelde dem til deres eget nyhedsbrev. (ja det er barnligt, men det morer mig ikke desto mindre)

Mads Gorm Larsen mente dengang at det ville være sjovere at lave en liste over alle popup sider og så tilmelde dem til hinandens nyhedsbreve, men jeg er ikke helt sikker på om det er i kategorien nyhedsløjer eller om det er hærværk :-)


     Lars Larsen
    s billede

Peter Mørk Andreasen Den idé tager jeg til mig :-)


     Mads Gorm Larsen
    s billede

Peter Mørk Andreasen jesus - er det virkelig mig der er kommet på en så GENIAL plan :-) Vi mangler bare en programmør, som kan implementere konceptet.

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Artiklen giver dog kun basis for at hævde at popups faktisk virker når folk allerede har vist deres interesse ved at besøge en side om emnet. Succesraten må antages at være lavere uden en sådan emnemæssig kobling, altså fx hvis der sælges kviklån oveni kunstkritik.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
đź‘Ť

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.