TV4ever aner ikke hvad du ser og optager.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 12. december 2017 - 10:20 [3]

TV4ever aner ikke hvad du ser og optager. Heller ikke på sider, der kræver login. Det er bare en udvidelse til din vanlige Chrome. Og så er den lavet af folk, der tager privatlivets fred alvorligt.

https://www.washingtonpost.com/news/the-switch/wp/2017/12/11/netflixs-creepy-tweet-reminds-us-all-how-closely-its-watching-us/

Kommentarer

Steven Snedkers billede


          Lars Larsen
        s billede

Ulækkert og selvfølgelig ved de alt (TM). Data-mining i stor stil. Jeg er måske gammeldags, men jeg foretrækker at optage på forskellig vis herunder med TV4Ever - det bliver bare bedre og bedre. I har virkelig lagt jer godt i selen med de seneste versioner.

Steven Snedkers billede

"Du kan få de første 30 dage gratis på TV2 Play hvis du vælger Basispakken til 69 kr. pr. måned og så IKKE lader dig lokke af andet i løbet af købsprocessen. Falder TV2 ikke i din smag, kan du altid droppe det inden første måned er gået." som vi siger, efterfulgt af wink-wink og nudge-nudge.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.