Velopsummeret pointe plus to gode links til hhv. Informeren og NYT. Om det giftige møg "identitetspolitik"

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 3. december 2016 - 15:53 [15]

Velopsummeret pointe plus to gode links til hhv. Informeren og NYT. Om det giftige møg "identitetspolitik"

https://www.facebook.com/mikkela/posts/10154153348666984

Kommentarer

Steven Snedkers billede

Den slags skidt får fascister i sorte skimasker til at slå på nationalister i nissehuer ekstrabladet.dk - 11 anholdte efter demonstration

Steven Snedkers billede

Her ser man, så vidt jeg kan se, småvoldelige, inkompetente, ældre børn af øvre middelklasse forsøge at ødelægge andre menneskers ytringsfrihed. Der er også noget territorialkamp over det. En af de bedre, inkluderende replikker er noget i retning af "Man skubber ikke til folk med briller. Dit fede svin!" localeyes.dk - TV: Se video fra urolighederne på Nørrebro

Steven Snedkers billede

Gad vide om man kunne efteruddanne disse modstandere af andre menneskers ytringsfrihed til demokrati? Og ville det koste mindre end at betale politiet for at deltage i det ligegyldige gadeteater?


     Jan Bruun Andersen
    s billede

Tja, hvor meget koster 17 gabestokke på Rådhuspladsen? Med et webkamera placeret sådan cirka ret foran så hele landet kan se hvem som placeres i gabestokkene?

Man kunne sikkert finansiere det hele med en lille afgift. En rund 10'er per rådden tomat - og naturligtvis lade delikventen stå for oprydningen når de 5 dage var overstået.

Steven Snedkers billede

Det der med gabestok og brænde folk i bure er gammeldags, elendigt og fører kun til had, mere idioti og mere fattigdom.

Jeg synes at undervisning, kultiveret hjernevask, har vist sig langt bedre.

"Folkeskolen er, som det fremgår af Salmonsens Leksikon fra 1914, en børneskole "med det Formaal at meddele de elementære Kundskaber og Færdigheder, ethvert Menneske behøver som Medlem af et Kulturfolk"."

http://danmarkshistorien.dk/leksikon-og-kilder/vis/materiale/skole-og-undervisning-1814-2014/

danmarkshistorien.dk - Skole og undervisning 1814-2014


     Jan Bruun Andersen
    s billede

Du glemmer hvorfra og hvorfor det danske system med offentlige skoler opstod. Oprindelsen skal søges i de såkaldte rytterskoler som Frederik d. 4 tog initiativet til. Formålet var lære eleverne kristendom, lydighed mod deres overordnede, og bibringe dem nok rudimentære færdigheder i at læse og skrive så at de kunne blive duelige soldater i stand til at læse en dagsbefaling.

George Carlin sagde det så vel.

images.dailykos.com - images.dailykos.com/images/80186/large/heartland-carlin.png?1398528920


     Claus Dahl
    s billede

I sandhed LOL-værdigt at forsøge at tørre den nye nær-fascistiske nationalisme af på venstrefløjen.

Steven Snedkers billede

Terroriseren af Den Danske Forenings møder i 1986 og terroriseren af For Friheds demonstration i 2016 er to alen af ét stykke. En bande lede karle m/k, der ikke tåler at blive modsagt og så bliver voldelige.

Men som jeg plejer at sige "Hvis en organisation som AFA kan skabe så meget had, tænk så på hvor meget kærlighed vi kan skabe sammen. Vold skaber vold, og had skaber had. Det er ikke en god løsning. Vi vil fortsætte kampen for vores værdier, og være stærke i troen. Vi opgiver aldrig vores værdier. Vores svar er mere demokrati, mere åbenhed og flere demonstrationer."

Steven Snedkers billede

Delvist maskerede folk i sort tøj, der angriber lovligt anmeldte demonstrationer lugter altid af fascisme.

Steven Snedkers billede

Og her har jeg brug for voksenhjælp. Er moddemonstrationer ikke altid noget bras? Det giver bare terroriseren, vold og dyr ballade, så vidt jeg kan se. Sidste gang jeg var på barrikaderne gik det ud over en af moddemonstranterne: plus.google.com - Det er 5 år siden salig Mogens Glistrup afgik ved døden. Jeg havde det lidt…

(det kostede formentlig samfundet 50.000 fra skallesmæk til dom, en udgift, der måske kunne have været sparet, hvis aberne havde fundet forskellige dage)

Steven Snedkers billede

Eller med Hr. Anderssons ord "Så loonies fra den yderste venstrefløj har altså formået af angribe flere personers privatadresser, fordi de er politisk uenige, forsøgt at overfalde en lovlig demonstration og kommet i slagsmål med det politi, der skulle opretholde forsamlingsfriheden.

Det er da lidt sjovt, de kalder sig antifascister."

facebook.com - Så loonies fra den yderste venstrefløj... - Mikkel Andersson | Facebook

Steven Snedkers billede

Relateret: nu skal politisk korrekthed tørres af på højrefløjen. Jeg har endnu ikke læst artiklen, men mange af mine venner siger, at den er god.

theguardian.com - Political correctness: how the right invented a phantom enemy | Moira Weigel | US news | The Guardian


     Claus Dahl
    s billede

MAs opslag handler om identitetspolitik ikke om vold. Det gør det fordi han så kan sætte lighedstegn mellem et fænomen han identificerer som venstreorienteret med den nye racistiske nationalisme og blomstrende fascisme. Det er meget mere bekvemt end bare at stå ved at nationalisme og racisme aldrig har været rigtig væk til højre.

Steven Snedkers billede

Ah, nu forstod jeg at kommentaren var til Andersson/Jenkins.

Steven Snedkers billede

Fascistiske og ytringsfrihedsfjendske Antifascistiske Aktion ser sig i øvrigt (nominelt? reelt?) som værnere af ytringsfriheden. Eller noget. Der er meget mudret i de små hoveder.

facebook.com - Jacob Mchangama - Ytringsfrihed, Men, ytringsfrihed Men.... | Facebook

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.