Vi elsker sammensatte navneord.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 23. august 2018 - 6:28 [4]

Vi elsker sammensatte navneord. Findes der et ord, der bruger alle 29 danske bogstaver? Ja, der findes mange. Men de er så lange. Kan du finde det korteste?

Jeg har lavet et spil til mennesker - men en maskine vil formentlig vinde konkurrencen.

Det foresvæver mig, at man skal tilrette noget anagram-finderkode. Måske et interessant hovedbrud for Toke Eskildsen, Claus Dahl eller Peter Brodersen. Alle kan dog spille spillet på hjemmesiden og jeg vil tro at garvede Wordfeud-spillere har en fordel.

Præmie til vinderen.

http://stevensnedker.com/ord.htm

Kommentarer

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Jeg kunne finde på at mene at en rimelig regel for sådanne monstrøse agglutinationer må være at de skal kunne udtales i et sammenhængende flow, som ikke brydes af initialforkortelser hvor bogstaverne udtales enkeltvis. Det vil her sige at fx "dj" ikke indgår.


     Lars Larsen
    s billede

Meget spændende

Steven Snedkers billede

Præmieværdige løsninger er indløbet. Måske kommer det fonetiske, kunstneriske og kunstneriske også til at tælle med i bedømmelsen.

plus.google.com - For en måneds tid siden stillede +Steven Snedker en udfordring: Med ordkvadra...


     Peter Brodersen
    s billede

Hm, jeg lavede engang et program til at finde ord i ordbogen bestående af unikke bogstaver, for derefter at tage ordene på 10+ bogstaver og prøve at sammensætte dem med øvrige fundne ord for at lave lange sammensatte ord.

Jeg må prøve at finde det gamle indlæg igen. Og programmet. Så burde det være let lige at få fyret de sidste par bogstaver af og få brugt dem alle.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.