Vi optræder igen.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 14. december 2018 - 9:24 [6]

Vi optræder igen. Publikum var så glade for os, at IDA-IT gentager successen. Et aftenarrangement den 23. januar rettet mod de hårdtarbejdende softwareudviklere på Sjælland. Streamingprotokoller, videocodecs, Google Web Store

https://universe.ida.dk/arrangement/ida-it-naar-din-software-skal-ud-til-brugerne-330128/

Kommentarer

Steven Snedkers billede


          Lars Larsen
        s billede

Må da være fantastisk at kunne præsentere produktet af det hårde arbejde. Det er lidt langt væk for mig ellers kom jeg gerne.

Steven Snedkers billede

Internt spørges brugerne om der er interesse for optræden i Odense, Århus og Aalborg. Indtil videre ser Aalborgenserne ud til at være mest interesserede.

IDA har også nogle få online-arrangementer, men jeg tror ikke at januar-arrangementet bliver streamet live. Men måske.

universe.ida.dk - Søg | IDA Universe

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Selv om det måske ikke bliver streamet live, kunne det være en tanke at forsøge om der kan komme en YouTube video ud af at "lege" med optagelse af video og lyd.

Steven Snedkers billede

Der blev optaget lidt sidst (krypteret med krævet Facebook og krævet gruppemedlemsskab). Som man kan se var det omtrent ubrugeligt. Det kræver en hel del (flere kameraer, flere mikrofoner) at producere noget der er til at se på og lære af. Jeg tror også at IDA IT er gladest for støvler på jorden: folk får en god og nærværende oplevelse, IDA kan hverve nye medlemmer

facebook.com - Compileren

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.