Web-typer!

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 16. oktober 2017 - 9:36 [3]

Web-typer! TV4ever er ved at blive stor og skal til at flytte hjemmefra. Jeg har ideer til hvordan de ny hjem skal se ud, men ville gerne høre eksperters uhjulpne mening.

1. Hvor hoster man et program på en måde så både Windows-, Linux-, Mac- og ChromeOs-typer tør downloade det? Chrome Webstore lukker i 2018, så det er ikke et godt svar.

2. Hvordan modtager man bedst bruger-feedback? Vi kan bygge alt i Drupal. Men har ikke noget imod at betale fx. for Uservoice hvis det bringer os hurtigere, billigere og bedre til målet. Hvor målet er "Lille tidsforbrug, stor brugertilfredshed, stor effekt".

3. Hvor og hvordan skriver man bedst om seværdigt tv? For tiden gør jeg det hver fredag morgen (plus det løse) på denne dansksprogede G+-konto. Og linker til det fra mine andre konti på Twitter og Facebook. Det når på gode dage ca. 1.000 danskere. Men hvordan skalerer man op? Igen: vi kan bygge alt i Drupal: forhåndsvisning af links, afstemningssystemer, tv-diskussionsfora, indlejring af SoMe-indlæg tagget med #TV4ever, RSS-feeds osv. osv. Men 20 års erfaringer siger at "Build it and the smart people will come" ikke gælder i virkeligheden. Folk er dovne (fuld respekt for det) og brokfældige (ikke så respektabelt).

Vi propper næppe annoncer i hverken app'en eller på hjemmesiden. Det ødelægger brugeroplevelsen og tjener meget få penge hjem. TV4ever har indtil videre været en nogenlunde betalelig hobby ("Udgiv en af de bedste tv-optagere i verden, brug 2-3 timer om ugen på det.") og det fortsætter nok sådan selvom vi forlader Googles indhegning, går globalt osv. osv.

Anbefalingerne til diverse publicerings-løsninger skal altså ikke regne med en eneste fuldtidsansat. Bare 2-3 forholdsvis arbejdsomme og intelligente personer med 2-3 timer pr. uge.

(Følger du linket vil du næsten se et typisk fredagsarbejde: interessante film. G+ klapper dog kommentarsporet sammen (og hele G+ klapper måske også sammen i 2018, hvem ved) - gode grunde til at vælge en bedre platform. Drupal klapper ikke sammen.)

Kommentarer

Steven Snedkers billede

Hvad angår indlejring af indlæg tagget med #tv4ever og diskussionsfora: jeg vil have et hyr med at bestemme om det er guld eller bras en bruger skriver om et specifikt program på finsk, etiopisk eller ungarsk tv. Et TV4ever-fora kunne risikere at blive brugt til valgkamp og salg af kopihåndtasker i 50 lande på én gang.


          Morten Juhl-Johansen Zőlde-Fejér
        s billede

Github?

Steven Snedkers billede

Github. Det havde jeg ikke tænkt på. Tak.

1. Hosting af software: fin.

2. Brugerfeedback: hmmm. Alle kan lave issues - men det er noget af et projekt for Hr. og Fru Kakkelbord at oprette sig på Github.

3. Ugentlige opdateringer på x antal sprog set af 12.000 abonnenter. Hmmmm?

Prototype i luften:

stevensnedker.github.io - Welcome to TV4ever

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.