34-årige Louise: Kyskhedsbælte er mit eget valg

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 17. februar 2018 - 20:51 [12]

http://rokokoposten.dk/2018/02/16/34-aarige-louise-kyskhedsbaelte-mit-eget-valg/

Kommentarer

Steven Snedkers billede

Protip: niqab til småpenge og storfornøjelse på Ali Express. Giv dem til din kone, din ven og se rædslen i deres øjne (indtil de får den på)

aliexpress.com - Buy muslim niqab and get free shipping on AliExpress.com


          Henriette Seljepil
        s billede

Rokokkoposten classic 😉

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Publikum kunne jo også overveje at markere deres så højt skattede folkelige danskhed ved at bære strude.

mitfanoe.dk

Steven Snedkers billede

Holder til en vis grad.

Struder har svjv mest været udendørsmundering. Beskyttelse mod vejrliget. Kyskhedsbælter og niqab'er er derimod påkrævet både til ethvert tidspunkt blandt fremmede.inden- og udendørs og beskytter mest mod lussinger, mistro og misforståelser.

Derudover er det nok mest lokaltilhørsforhold, man kan markere.

Johnnie Hougaard Nielsens billede

I praksis er niqab nu også især krævet ude, ud over lige med mandlige gæster udenfor familien i boligen. Og mit klare indtryk er at også sådan hovedtildækning oprindeligt blev opfundet af klimamæssige årsager, og udviklede sig til folkedragt (som strude), før den blev rodet ind i religiøs bagage fra visse muslim-fraktioner. Skikken er meget ældre end islam, fra omkring 5000 år siden, men der er da kommet fornyet fokus i de sidste årtier.

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Det er jo ubestrideligt at sol på ansigtet modvirker den ungdommeligt udseende hud, som især for kvinder er en vigtig skønhedsmarkør.

Her en lastvognschauffør fra Australien.

i.huffpost.com

Steven Snedkers billede

"Hvordan spiser kvinder med niqab, Steven?" lyder det næste spørgsmål nok. De to gange, jeg har set det, har kvinden lænet sig forover og stukket maden ind under frontsløret til fortæring. Det virkede åndssvagt og unødvendigt og jeg havde medlidenhed med e stakkels kvinder (hurtig tanke: var hun kvinde? Niqab til den mandlige rjseledsager er en fin måde at skjule sin forbudte homoseksualitet på).

Solafskærmning er et anerkendelsesværdigt formål.

Andenrangsmennesker med pose over hovedet: ikke min kop the.

Steven Snedkers billede

Og weekends gåde til lænestolsdetektiverne: hvorfor kan den solskadede lastbilchauffør ikke have pådraget sig skaderne i Australien?

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Selvfølgelig er det ret forkert når nogen bliver påtvunget eller presset til en hovedbeklædning de ikke selv har lyst til, men jeg har ikke den ringeste medlidenhed med konvertitter, som med stor ildhu søger at understrege deres religiøse status på denne meget synlige måde.

Og "forskere vurderer" at det især er "etnisk danske konvertitter" der søger de radikale dogmer.

kristeligt-dagblad.dk - Danske muslimske kvinder vælger selv at bære niqab - Kristeligt Dagblad

Steven Snedkers billede

Jep. Jeg synes at alle skal have en chance for at kæmpe sig ud af ghettoen og hovedposen. Men hvis de som voksne gerne vil have sort hovedbeklædning (og evt. bo i et bur under Maynard's Pawn Shop) skal de have lov til det.

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Steven Snedker - Så vidt jeg husker er forklaringen på den umiddelbart lidt overraskende side for solskaderne at lastbilchaufføren kørte på en fast rute, således at han overvejende fik solen fra venstre. Det må have været sydpå om morgenen, skygge midt på dagen, og tilbage mod nord hen mod fyraften. UVA trænger fint gennem glasset, så det var ikke noget med åbent vindue som forklaring.

- Jeg gjorde mig selv samme tanker før jeg postede billedet :-)

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.