BANKSEKTOREN VISER igen sit glinsende smil.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 10. januar 2019 - 8:06 [15]

"BANKSEKTOREN VISER igen sit glinsende smil. Man vil af med dankortet. Selvfølgelig vil man det. Når nu danske borgere er i lykkelig besiddelse af verdens bedste og biligste betalingsmiddel, så fører det i bankfolks optik naturligvis kun til en bestemt og ufravigelig konklusion:

Vi kan tjene flere penge her."

https://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/opraab-til-bankkunder/7467263

Kommentarer


     Jan Bruun Andersen
    s billede

Som aktieejer i Jyske Bank, skal jeg så være for eller imod?


     Johnnie Hougaard Nielsen
    s billede

Havde jeg været kunde i Jyske Bank, havde jeg nu taget kundeforholdet op til revurdering.

Steven Snedkers billede

Ah, der er svaret let. For samfundets og efterkommernes bedste: investér i nyttig produktion, højteknologi, grøn teknologi. Det er ikke mere risikabelt og kommer samfundet til gode på masser af måder.

At investere i de her konkurrencefjendske bankfirmaer der suger penge ud af det produktive samfund og bestikker politikere indtil gigantiske 10-års kriser er en skidt brug af penge.

Steven Snedkers billede

Gældsindustrien er en skidt industri at støtte. Jeg kan på det varmeste anbefale denne bog om emnet

dagensbog.dk - Dagens Bog


     Lars Larsen
    s billede

Jeg ser på dankortet som en andelsforening, hvor vi er gået sammen om at få et billigt og sikkert betalingssystem. Jeg har ikke behov for at få det tykke ekstra lag i form af Visa eller Master Card. Var jeg kunde i Jyske Bank, så var jeg nu forhenværende.


     Lars Larsen
    s billede

Steven Snedker bestilt på biblioteket. Tak for opfordringen 👍

Steven Snedkers billede

Smukt. Jeg forlod Jyske, da de sad og fuskede på Gibraltar. Jeg forsøger i udstrakt grad at lade være med at belønne fuskere.

Steven Snedkers billede

Barsøe formidler sit stof virkelig godt

twitter.com - Magnus Barsøe (@MagnusBarsoe) | Twitter


     Johnnie Hougaard Nielsen
    s billede

Lars Larsen - Jeg synes nu at det på Dankort er særdeles rart med et "ekstra lag" som Visa. Altså Visa/Dankort, hvor jeg samtidig kan handle via Dankort systemet hertillands og Visa ved geografisk spredte netkøb.

Jeg er blot ikke interesseret i at påføre danske handlende ekstra omkostninger ved at bruge Visa delen i stedet for Dankort delen, og ser bestemt ingen fordele, hverken for mig eller banken, ved altid at udstede to separate kort sammen, med mindre målet er at danskere "blot" bruger Visa over det hele, med deraf følgende ekstra gebyrer, som butikkerne bliver nødt til at smøre ud over alle priserne, bl.a. også for dem som bruger Dankort.

Måske skulle det gøres lovligt for butikkerne at opkræve omkostningen ved handel via internationale kreditkort som separat gebyr på den enkelte handel, i stedet for fortsat at insistere på at det er butikkens sag at dække udgiften over det samlede budget.

Forresten - for efterhånden mange år siden var jeg rodet ind i den IT-mæssige implementering og drift af Dankort systemet.


     Lars Larsen
    s billede

Johnnie Hougaard Nielsen vi er enige, men dankortet skal bruges før Visa-delen, da det er billigst! Jeg har både Visa og Mastercard og de kan have deres fordele i udlandet.


     Lars Larsen
    s billede

Steven Snedker det var en god deling, Steven. Er enig med AHM.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.