Billeder fra min baghave, hund, snak om huslån, Netflix og rødvin. Jeg gør alt det rigtige på

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 21. maj 2018 - 7:03 [5]

Billeder fra min baghave, hund, snak om huslån, Netflix og rødvin. Jeg gør alt det rigtige på

https://www.facebook.com/Internetforbrugeren/posts/1591717890926827

Kommentarer


          Lars Larsen
        s billede

Fin udsigt. Øv at det er på Facebook nu du også nævner rødvin. God 2. Pinsedag. Jeg tager en skinnecykel fra Assens og håber at poste på G+

Steven Snedkers billede

Jeg har iflg Google 507 følgere på G+. Men i virkeligheden tror jeg, at jeg når 20 mennesker (der alle er uinteresserede i hussalg uden for Mega City 1). Cirka det Samme på Twitter (hvor jeg tro, at jeg når 50 ud af 418 potentielle). På Facebook når jeg nok i første omgang 100 ud af 229 potentielle (jeg har ikke delt billeder i 4 år og får tilsyneladende lidt bonus af den grund) - men det kan så sprede sig via delinger (pt. 4 stk.) og ende med at nå 500. Hvoraf der måske kunne være en potentiel køber til et hus i området. Dertil er det bare Facebook-egnet og har allerede fået 21 gange flere likes end mit gennemsnitsopslag på Facebook.

Så:

1. Facebook er det rigtige valg til det job.

2. Jeg bryder mig stadig ikke om Facebook jvf. vertikal.dk - Sådan forlod jeg Facebook og fik 10 gange så mange læsere

Steven Snedkers billede

Så er der G+. Det har jeg nu i over 5 år brugt som et lille tanke-wiki/en linksamling til interessante artikler. Lettere end at drive sin egen software. Men også her begyder jeg at miste tålmodigheden med softwaren.

1. G+ er begyndt at klappe alting mere sammen så man ofte skal klikke 3-4 gange for at få alle kommentarer med.

2. G+ søgning er ligeglad med tekst/links i kommentarerne.

3. G+ håndterer billeder endnu ringere end før.

4. Google kunne lukke G+ med få måneders varsel.

Jeg kan nærmest få hurtigere arbejdsgang, bedre fremtidssikring og bedre layout-muligheder ved egen software. Formentlig også flere læsere/deltagere.

At lave en børneflok til Internetforbrugeren.dk - Se det på nettet kaldet http://Internetforbrugeren.dk/taenk , http://Internetforbrugeren.dk/lyt etc. virker efterhånden mere og mere tillokkende. Kontrol, fremtidssikring og Google Juice.

Men irritationen skal lige overstige dovenskaben først.

Steven Snedkers billede

Skinnecykel lyder meget idyllisk Lars Larsen. Rødvin berøres iøvrigt kun ganske let i det FB-opslag, der faktisk er offentligt tilgængeligt for alle i hele verden, selv i privacy/incognito mode uden FB-login.

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Hvad offentlig FB tilgængelighed angår, bliver der jo dog plastret en stor login-kasse med "See more of Steven Snedker on Facebook" ind til at spolere læsning. De har anstrengt sig for at sløre at boksen kan lukkes ved i stedet at have et beskedent "Not Now" link i bunden for de særligt opmærksomme.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.