Et par mindeord om Bo Warming med links til flere nekrologer.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 9. november 2012 - 5:29 [5]

Kommentarer

Steven Snedkers billede

Steven Snedkers billede

"Det er i virkeligheden det mest tragiske ved ham – at det aldrig blev sagt højt [at han var psykisk udfordret, SS], og at vi endte med at ofre hans udtalelser så megen opmærksomhed.", Konklusion i Hans Hüttels nekrolog over Bo Warming.

Lige mine ord. FAQ og killfile. BWs skriveri var simpelthen for bizart til at blive taget seriøst.

http://www.hanshuttel.dk/wordpress/2012/11/07/farvel-til-bo/

Steven Snedkers billede

Bo Warming var Danmarks næsten første og i hvert fald største troll. Han var den første, der fik en dom for sine ytringer på nettet. Jeg mødte ham for 15 år siden, da jeg dækkede retssagen mod ham. Jeg fik det klare indtryk at hans "politiske" holdninger ikke nødvendigvis var valgt efter dyb overbevisning, men mest efter hvor meget respons, de kunne give. Efter dommen slog han sig på Holocaust-benægtelse med fynd og klem. Men min vurdering er, at han gjorde det 98% for publikumsresponsen og 2% i et forsøg på at finde historisk sandhed. Jeg har altid ment at en FAQ og en killfile var nok til at behandle Bo Warming og at retssager, mordforsøg og hærværk mod invalidepensionisten var at skyde gråspurv med kanon. Her er han live til de, der aldrig nåede at opleve ham: http://medie1.dk/index.php?p=prd003dk.htm

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.