Atomic Blonde

Atomic Blonde (stream/optag) (6,7 IMDB). Filmen begynder nærmest med en fremvisning af Charlize Therons (eller hendes (cgi)body doubles) fantastiske krop. Hun er både sexet og meget adræt.

Det er John Wick: tag en gudesmuk og superadræt midaldrende fotomodel, giv dem superevener og lad dem deltage i ca. 50 kampscener.

Her er

  • Gode skuespillere.
  • Latterlige farver.
  • Ligegyldigt manuskript.

Man er på intet tidspunkt interesseret i hvem, der slår på hvem og hvorfor. Om der er 3 eller 7 skurkebiler, der ryger i biljagten er også ligegyldigt.

Snedigt træk: filmen foregår i 1989, så de kan spille høj firser-musik gennem hele filmen.

Til min glæde havde de en kampscene i en biograf, der spillede Stalker. Til min dobbelte pedant-glæde var der uorden i continuity'en og det er ikke blevet beskrevet af de andre Groznic'er. (en Groznic er en humørforladt kulturpedant; Atomic Blondes forhold til Stalker er dog blevet behandlet grundigt og med spøjlere i Stalker's Curse).

 

Atomic Blonde

3½ ud af 5 stasier⭐⭐⭐

Starter lidt trægt, men accelererer langsomt op til fuld fart og holder så tempoet indtil rulleteksterne med masser af spektakulære stunts, men heller ikke ret meget andet....Læs mere

Anmelder: 
Niels Søndergaard

Kommentarer

Johns billede

At sammenligne med John Wick er uundgåeligt. Det bliver kæmpet og slået skurke ihjel med hvad som bortset fra køkkenvasken. Men inklusiv en kogeplade! Og ligheden i kampscenerne kommer ikke fra fremmede. Instruktøren David Leitch har være producent på flere John Wick-film. Og Charlize Theron trænede kampsport under optagelserne sammen med Keanu Reeves, der på det tidspunkt var i gang med optagelserne til John Wick 2.

Steven Snedkers billede

Jep. Alligevel var det Halle Berry, der kom med i John Wick 3. Nuvel. Det ser ud som om Wick stadig har plads til hende og bevæger sig lidt i en Expendables-retning.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Bedste streaming-kanaler lige nu

Her på Internetforbrugeren ved vi, præcis hvad vi synes om tusinder af film- og tv-serier. Vi ved også, præcis hvilke film der er tilgængelige på de danske streaming-kanaler lige nu.

Det har vi kombineret til listerne på Bedste film på streaming lige nu. Kig på de lister næste gang du vil købe et streaming-abonnement. Så ved du, hvor du får mest for pengene.

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.