Det eneste rigtige at gøre for folk med TV4ever er at age til NRK og optage filmen Turist (husk tekster).

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 2. juni 2017 - 9:42 [7]

Det eneste rigtige at gøre for folk med TV4ever er at age til NRK og optage filmen Turist (husk tekster). Det er en fremragende film, et samfunds- og familiedrama for af de allerfineste.

Selvom du måske kke kan se noget i din browser, kan almægtige TV4ever optage.

Nu du er der, kan du måske også snuppe "Coco for Chanel" (ok anmeldelser, Audrey Tatou (pæn) i hovedrollen) og "Locke" (flere ganske udmærkede anmeldelser, Tom Hardy (pæn) i hovedrollen).

Svenskerne har "Metalhead", et Islandsk drama som måske er rørende.

DR s gode film omfatter i de næste dage:

"Tillsammans" - svensk dramakomedie om livet i et kollektiv i 1975. Et humanistisk mesterværk, der i den grad er seværdig. Nej, optage-værdig. Jeg må have set den tre gange på 15 år og har været begejstret hver gang.

"Det femte element" er fjollet. Men meget charmerende. Men den får mig ikke til at se den nye Linda&Valenting-film, som jeg mistænker for at være optimeret til et væsentligt yngre (ok) og dummere (ikke ok) publikum.

"Dybet- special edition" vil heller ikke få mig til at se den ny Alien-film. Jeg husker Dybet som ganske fin, men vil i dag nok anse den for lidt for manipulerende.

Advarsler:

"Source Code" og "Cubic/Equilibrium" er begge sci-fi-film. Men det er for dumme til rigtig at være tidsinvesteringen værd.

Kort sagt: "Turist" og "Tillsammans" er meget intelligent, tænksomme og underholdende film. Se dem. Optag dem og vis dem til familie og venner.

https://tv.nrk.no/programmer/film

Kommentarer

Steven Snedkers billede

Steven Snedkers billede

DRs smørgåsbord af film

scope.dk - Scope > Aktuelle film i tv

Steven Snedkers billede

TV4ever er en prægtig udvidelse til Chrome, der for tiden hjælper 6.666 brugere til at optage tv for altid. Den er gratis og kan installeres på 60 sekunder. Få den hos Google.

chrome.google.com - TV4ever

Steven Snedkers billede


     Morten Juhl-Johansen Zőlde-Fejér
    s billede

#Noted


     Martin Møller Skarbiniks Pedersen
    s billede

Jeg synes nu at source code var en ok film

Steven Snedkers billede

Source Code var lidt for forudsigelig for min smag. Jeg vidste at han skulle tale med sin far før han døde for det skal man i amerikanske film. Og så måtte han ikke engang dø rigtigt for det må en pæn helt med en frisk kvinde ved sin side ikke. Og så skulle den være dum/politisk korrekt.

Næh, Ruben Östlund og Lukas Moodysson laver mesterværker.

Med det sagt... Er der kommet nogle gode sci-fi film siden Starship Troopers?

imdb.com - IMDb: Genre: Sci-Fi

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.