Det er stadig køleskabskoldt derude i det udenfor.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 28. april 2017 - 7:23 [9]

Det er stadig køleskabskoldt derude i det udenfor. Alligevel er de skandinaviske tv-stationer begyndt at skrue hjerteløst ned for film-mængden.

Norge har stadig Turist/Force Majeure på programmet og den er stadig et anbefalelsesværdigt mesterværk. Men der er ikke noget nyt siden sidst.

På SVT er Ginger&Rosa dukket op. Den ser rimelig ud.

Biutiful på DR er Iñárritu og dermed god. 2½ døende elendighed. Men alligevel god. Selv med mellemklassemanuskripter laver Iñárritu overklassefilm.

Så er der også lidt tju-bang med Jason Statham og den længere kavalkade af film med Jack Nicholson. Men dem kan jeg nok være foruden.

http://internetforbrugeren.dk/optag-let-fra-dr-med-tv4ever

Kommentarer

Steven Snedkers billede

Steven Snedkers billede

”Jeg synes faktisk, at Biutiful er den af mine film, der indgyder mest håb. Den værste sygdom, vi står over for i verdenen i dag, er had. Og Javier Bardems karakter repræsenterer hadets dimentrale modsætning, nemlig tilgivelse og kærlighed til sine medmennesker og omverdenen.”

ekkofilm.dk - Iñárritu: Træt af multiplotfilm


     Lars Larsen
    s billede

Mellem fjender på DR2 klokken 01:20 anbefales som lidt drama, krimi og en god spand moral. Fin fransk film, der underholdt mig, der godt kan lide ikke-amerikanske. Åbenbart fransk tema på DR denne weekend, men intet interessant. Godt at TV4Ever tidligere har hentet De Urørlige ned til gemmerne

m.imdb.com - De urørlige (2011)


     Lars Larsen
    s billede

Manon og kilden kunne være noget for konen http://m.imdb.com/title/tt0091480/ , mens det er mange år siden, at jeg har set Casablanca med Humphrey Bogart http://m.imdb.com/title/tt0034583/ . Den suser omend ikke andet til egen fornøjelse til de dage, hvor man ligger på sofaen med brækket ben.


     Lars Larsen
    s billede

DR1 søndag aften giver chancen for en krimiserie http://m.imdb.com/title/tt0467742/ , som har fået 7.6. Nok til at den hentes og så får vi se om den holder hjem. Ellers har jeg både Whitechapel og Ripper Street på lager. Ellers er der jo bøger 😃

Steven Snedkers billede

Og til folk, der godt kan lide Frost&Pegg-film og ham der den ny fra Star Wars er der lige kommet

svtplay.se - Attack the block

Steven Snedkers billede

Som skabsfrankofil burde jeg også tage mig sammen og få snuppet både Manon og kilden og Brøndgraverens datter. Velkommen til Ville-France har vist sig at være på 8 timer, hvilket er dobbelt så meget som ventet. Pyha.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.