Engang gav det status at være med på VHS-bølgen.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 1. marts 2017 - 16:57 [5]

Engang gav det status at være med på VHS-bølgen. Familier betalte 30.000 nutidskroner for at kunne optage tv. Jeg er gammel nok til at huske det meste.

http://internetforbrugeren.dk/tv4ever-vs-vhs

Kommentarer


     Morten Juhl-Johansen Zőlde-Fejér
    s billede

Jeg boede på Fyn - for langt oppe til at fange Tyskland og for langt ovre til at fange Sverige. Så man skulle optage fra DampRadioen, hvis det skulle være noget...

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Jeg boede i Fredericia, hvor det med en meget høj mast lykkedes at fange både Tysk og Svensk TV, det sidste var dog af og til med støj på. Købte dog aldrig en video båndoptager.

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Forresten - mit indtryk at en fordel ved bånd var at mange havde en vis stolthed ved at kunne fremvise en reol med masser af VHS bånd, både med købefilm og broadcast kopering. Jeg overtog et dødsbo, hvor jeg blandt meget andet fandt omkring 4 VHS maskiner (deriblandt en med plads til flere bånd), og en masse bånd. Det har været dyrt, og er nu blot til at smide ud.

Nu er vi derhenne at også DVD maskinerne er ved at gøre VHS følgeskab til genbrugspladserne.


     Peter Mørk Andreasen
    s billede

Jeg har sparet masser af tid ved at programmere vhs'en til at optage, så jeg ikke behøvede at sidde og vente foran tossekassen.

Derefter sparede jeg endnu mere tid, ved ikke at gide se det jeg havde optaget fordi slutningen manglede. Enten fordi sendingen var forsinket, programmeringen var off, eller fordi båndet køb ud før beregnet.

Steven Snedkers billede

Jeg har optaget 762 timers tv på harddisk. Det får jeg næppe set. Men i forhold til VHS har det været en drøm. Den marginale omkostning for hver optaget time er få sekunders arbejde og lagerplads har jeg rigelig af. TV bliver først et problem, hvis man skal finde tid til at se det.

http://www.technovelgy.com/ct/content.asp?Bnum=1298

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.