Er der nogen der kan forklare mig (gerne med link) hvorfor den ene dame har vanter på, når det er 30 grader varmt?

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 3. august 2018 - 15:59 [6]

Er der nogen der kan forklare mig (gerne med link) hvorfor den ene dame har vanter på, når det er 30 grader varmt?

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2018-08-02-betjent-omfavnede-niqab-klaedt-kvinde-til-demonstration

Kommentarer

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Nemmere end at fedte med solcreme?

These days every dermatologist and skin care advertisement is promoting the benefits of wearing sunscreen. Well, my niqab acts as a natural additional barrier to the sun’s damaging UV rays, so fingers crossed that I’ll have fewer wrinkles, blemishes and sun spots down the road!

altmuslimah.com - 17 Hidden Benefits of Niqab - altM


     Peter Lyberth
    s billede

Det er det primære fokus du har ift billedet?

Spændende

Steven Snedkers billede

Nej, jeg har også, andetsteds, rost politiet for dets humanistiske indstilling. Vi er i Danmark i den utrolige situation, at politiet ofte er mere venligtsindede og pragmatiske end politikerne.

https://plus.google.com/u/0/+PeterLyberth/posts/jKsXymEh8nF

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Hvad "når det er 30 grader varmt" angår, er spørgsmålet om personlig komfort ret variabelt, og er ud over eventuelle fysiologiske forskelle i høj grad afhængig af holdning, hvad der end måtte have præget denne.

Husker engang på en åben S-tog perron hvor jeg fik reaktionen "du mangler vist en jakke". "Nej, hvis der skulle blive brug for det, har jeg da en i rygsækken", og gik videre i T-shirt i det blæsende snevejr. Han så ud som om han tænkte i psykiatriske diagnoser. Mange andre storundrede sig i tidens løb også over min holdning til vinterpåklædning.

Tilsvarende vil mange nok have svært ved at forstå hvorfor jeg drikker varm te i 30 graders varme, og giver den et skud i mikrobølgeovnen hvis den truer med at blive for lunken.

Jeg ser ingen særskilt positiv værdi i indordning under en fælles norm, undtagen hvor det bliver for upraktisk at afvige. Her regner jeg anti-norm som indordning under den fælles norm.

Steven Snedkers billede

Her forklarer hun selv, hvordan det er fat. Hun har nogle meget stærke forestillinger om rigtigt og forkert og et helt særligt syn på kvinder, homoseksuelle osv. osv. Abdel snakker med hende. Politik/menneskesyn omkring 15-minuttersmærket, niqab dejligt i varmen omkring 35-minuttersmærket. Vanterne blev desværre ikke omtalt eller forklaret for almindeligt nysgerrige humanister.

dr.dk - Shitstorm: Burkakvinden, der krammede politibetjenten | P1 | DR


     Peter Lyberth
    s billede

Ikke overraskende

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.