I øvrigt mener jeg:

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 15. marts 2017 - 8:21 [3]

I øvrigt mener jeg:

* At vi skal opdrage hinanden til at mumle "Link eller det er løgn" hele tiden. Hver gang vi læser noget (forsøgt) faktuelt skal vi kigge efter links og er de fraværende - som i Trads' skriv - skal alarmklokkerne ringe så højt.

* Hvis der så er links, kan vi skifte til det mildere "Gode links eller det er gunk, hæderlinks eller det er hakkelse" (eller noget mere mundret og huskbart du kan finde på)

http://andersson.blogs.berlingske.dk/2017/03/14/david-trads-har-naesten-ret/

Kommentarer

Steven Snedkers billede

Har stadig en idé om at links skulle kunne få kommentarer til at score højere

vertikal.dk - Anbefalinger til kommentarsystemer


          Peter Lyberth
        s billede

Kommentarfeltet er jo en ren fryd

Steven Snedkers billede

Det er lidt overraskende at Tante Bs kommentarspor er ca. lige så ringe som Nationen på EB. Men mine insiderkilder siger, at det er fordi bloggeren selv skal holde orden i det med tumpede værktøjer. Så bloggerne vælger typisk enten at lukke for det eller lade det stå uredigeret hen. Det er synd og skam, for mange af blogindlæggene fortjener et bedre ekko end de 20 vanehvæseres tankeindhold den dag.

Når jeg er CMS-skrædder/redaktionsstøtte sørger jeg altid for at redaktionen tager kommentarer alvorligt eller bandlyser dem 100%. Ligegyldigheden ødelægger mediet.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.