Mon det virkelig er den 77 år gamle hustler Ralph Rueben Lifschitz, der har sat stregerne?

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 29. november 2016 - 18:52 [3]

Mon det virkelig er den 77 år gamle hustler Ralph Rueben Lifschitz, der har sat stregerne? Eller et par dovne/oppurtunistiske assistenter.

Husk i øvrigt altid at blive afbildet i s/h hvis du skriver eller designer noget. Så kan folk se, at du er toppen og den ægte vare.

Originally shared by Bjarne Panduro Tveskov

Ham Ralph kan virkelig noget med design host host (via Jakob Kahlen)

Kommentarer


     Malthe Høj-Sunesen
    s billede

Jeg tvivler på at Ralph ikke har set Arnes originale stol på hoteller og restauranter rundt om i verden, og at han ikke har set den stol, som hans navn står på.

Steven Snedkers billede

Der er klart et element af "går den, så går den" over det. Et utal af mennesker involveret i designet og produktionen må have vidst, at de var i gang med en kopi. Om kransekagefiguren ved noget, er jeg dog ikke så sikker på.

En anden ting jeg er usikker på, er eksistensen af den spanske stol uden armlæn #2224. Nettet er utrolig stille hvad den stol angår. Jeg ville i hvert fald ikke skrive en artikel før jeg havde set mere til #2224.

Stolene er i øvrigt ret dyre: http://www.dba.dk/soeg/?soeg=mogensen+spanske+stol vs. http://www.ralphlaurenhome.com/products/item.aspx?haid=6&collId=237&shaid=&sort=suborder&itemId=34955&phaid=


     Malthe Høj-Sunesen
    s billede

#2224 ligner i hvert fald den spanske stol, men der er nogle forskelle. F.eks. udskæringerne i ryggen.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.