På Internetforbrugeren bedømmer vi filmene "som vi føler lige nu".
Det kan godt være, at Frankenstein fra 1931 var en milepæl, et horror-mesterværk og at den skræmte og fascinerede anmelderen som barn. Men hvordan var det at se den nu? Ikke særlig sjovt, faktisk. Det forsøger vi så at viderebringe så ærligt og nænsomt som muligt.
Er en film, der får 7.7 på IMDB altid bedre end en film, der får 7.5 på IMDB? Nej. Hesten fra Torino (langtrukken stiløvelse) er ikke bedre end Fisken de kaldte Wanda (sjov komedie) for særligt mange mennesker -- selvom statistikken indikerer det. Det er også noget fjant at forsøge at sætte en films værdi til et tal mellem 1 og 100. 20 point afhænger af dagsform og over 30 af personlige præferencer.
Her på stedet afskyr Niels Søndergaard artsy-fartsy bullshit, mens han elsker solid tju-bang. Andre anmeldere har andre hadefilm og yndlingsfilm.
Men fælles for alle er, at de forsøger at skrive ærligt om filmene. Hvad syntes de selv, efter at have set den?
Som noget sjældent står anmeldernes bedømmelse på Internetforbrugeren ikke alene. Vi henter bedømmelser ind fra IMDB, Metacritic, Rotten Tomatoes. Så kan du hurtigt se hvad gennemsnittet af andre anmeldere mener om en given film.
En gang imellem diskuterer anmelderne på Internetforbrugeren også indbyrdes i kommentarsporene under anmeldelserne. Se bare The Lost Daughter.
Du er faktisk også velkommen til at diskutere med. Du risikerer kun at få et begavet svar fra anmelderen.
Vil du gerne bedømme film på Internetforbrugeren? Kontakt Steven Snedker. Det er brødløst, men du får nogle af Danmarks bedste faciliteter og et tusindtalligt publikum.