Ultrapersonligt it- og kulturstof for noble fritĂŠnkere
Nok en dejlig FAQ
Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.
Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.
Kommentarer
Manden har sÄ absolut ret. Freedom of choice.
Hvad siger du hr. Snedker? Er det ogsÄ din oplevelse at jo dyrere restauranten er, jo mindre er portionerne?
Du kender forhÄbentlig situationen. Du fÄr et bord pÄ OperakÊlderen og bestiller en hovedret: DÄdyrsryg med nye, hvide kartofler og en dejlig rÞdvins sovs sauce til.
Og 25 minutter senere ankommer anretningen. Ikke mÄltidet - anretningen. For pÄ tallerken er der anrettet 3 smÄ stykker kÞd i en lille bue. Over kÞdet har nÄgon viftet med sauceskeen og (ved et uheld virker det som) kommet til at dryppe noget sauce pÄ kÞdet i to striber. Og ved siden af ligger der tre smÄ kartofler ser helt forskrÊmte ud pÄ den halvdybe tallerken.
TilfĂžj kommentar