Nok en dejlig FAQ

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 15. februar 2018 - 13:41 [2]

Kommentarer


          Lars Larsen
        s billede

Manden har så absolut ret. Freedom of choice.


          Jan Bruun Andersen
        s billede

Hvad siger du hr. Snedker? Er det også din oplevelse at jo dyrere restauranten er, jo mindre er portionerne?

Du kender forhåbentlig situationen. Du får et bord på Operakælderen og bestiller en hovedret: Dådyrsryg med nye, hvide kartofler og en dejlig rødvins sovs sauce til.

Og 25 minutter senere ankommer anretningen. Ikke måltidet - anretningen. For på tallerken er der anrettet 3 små stykker kød i en lille bue. Over kødet har någon viftet med sauceskeen og (ved et uheld virker det som) kommet til at dryppe noget sauce på kødet i to striber. Og ved siden af ligger der tre små kartofler ser helt forskræmte ud på den halvdybe tallerken.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.