Din ny IPS-skærm. 43", 4K, HDR, 2.222 kroner

Stevens billede
Indsendt af Steven den 27. august 2019 - 20:07 [1]

Jeg har de sidste to år brugt et Sony 43" tv som skærm til min arbejdsmaskine. Det er fantastisk!

Det er 4K, (3840*2160 punkter), IPS, Chroma 4:4:4 (hvilket betyder at selv lille lyseblå tekst på grå baggrund er knivskarp).

Det er som at have fire 23" FullHD-skærme på én gang. Bare uden rammer.

Det er den bedste skærm jeg nogensinde har arbejdet ved. Selvom den ikke er mat.

Nu kan alle opnå samme vulgære lykke. 2.222 kroner for et 4K, IPS, Chroma 4:4:4 tv. LG, der har produceret det, taler pænt om det. og Rtings anmeldte det forholdsvis positivt og fortæller hvordan man indstiller det korrekt. Også som video. Je gsynes dog lige at mit Sony har lidt bedre betragtervinkler.

Noter

  1. kræver stationær pc (de har alle 4K-udgang) eller bærbar med 4K-udgang.
  2. Jo, man kan godt spille på en 60 Hz-skærm og LG-skærmen roses faktisk for sin hastighed og velegnethed i Rtings-anmeldelsen. Men fordrer man 144 Hz, skal man selvfølgelig holde sig væk fra denne ekstremt billige skærm (og sikkert også dobbeltblindtests).
  3. Nej, man skal ikke sidde langt fra en 43" skærm. Arbejde foregår som regel i små input-felter eller ved at rykke på små skydere eller tilføje tekst i et 28*21 cm stort vindue. Ingen grund til at rykke længere end 60 cm væk fra det. Det er kun hvis man vil se film eller spille, at det kan være relevant at vælge et mindre vindue. Eller rykke bagud.
  4. Jeg vil tro, at mit daglige arbejde samlet set går 10-15% hurtigere end før 4K og det er blevet en hel del mere komfortabelt.

Jeg har sammenlignet min 4K-skærm og min projektor i Skal jeg købe tv eller projektor?

Kommentarer

Pro Jktrs billede

Sker der mon (snart) noget med laser og LED projektorer, hvis ikke i lumens så i kvalitet, watt, pris i bunden af markedet? Eller kommer de gode VR skærmbriller først?

Tilføj kommentar

Plain text

  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.