Og søndagens opgave til lænestolsdetektiverne.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 4. august 2018 - 10:41 [9]

Og søndagens opgave til lænestolsdetektiverne. Han har alderen, udseendet og personligheden. Hun har godkendt asyl. Så?

Kommentarer

Steven Snedkers billede

Indtil videre har de vist kun forbrudt sig mod uformelle regler såsom "Det halve af din alder plus 7"-reglen

en.wikipedia.org - Age disparity in sexual relationships - Wikipedia

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Det største problem er vel hykleri, med at sige et, og gøre noget helt andet.

Steven Snedkers billede

De har vel aldrig tordnet mod velbeslåede og attraktive gentlemens stykvise import af mørklødede skønheder, der pronto underkaster sig husstandens og landets normer?

Steven Snedkers billede

En af landets tidligere topnazister lavede samme trick. Giftede sig med en mørklødet dejlighed og overskred i et og samme nu "Det halve af din alder plus 7"-reglen.

Han forbrød sig dog mod partiets love (de var racister)

web.archive.org - Tidligere topnazist vidner for DF-pressechef

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Men ifølge politiske kommentatorer er det også problematisk for 58-årige Per Sandberg, der er kendt for at være yderst indvandrerkritisk, at han har indledt et forhold til en kvinde, der trods sin godkendte asyl i Norge har rejst på ferie til Iran - noget, Sandberg selv har tordnet mod, da asylansøgere ikke bør kunne besøge det land, de er flygtet fra, lød det i 2015.

Jeg var ikke ude på at påstå hykleriet som et kæmpeproblem, blot noget større end at kalde rejsen for et sikkerhedsproblem, uden reel evidens.

Tilsvarende vil jeg heller ikke anklage fiskeriministeren for import af en lækker sild, det var i 2006 hun kom til Norge som flygtning, angiveligt for at undvige et tvangsægteskab.

Steven Snedkers billede

Kunne der netop nu - af svært udhittelige årsager - stå en 20 år yngre persisk prinsesse og vente på Martin Henriksen fra DF? Vil hun anspores til ægteskab af hans rare udseende, vindende personlighed, gode økonomi og generelt høje status? Eller vil der ligge andre motiver bag?

Steven Snedkers billede

Du har helt ret, Johnnie Hougaard Nielsen. Og yderligere lænestolsefterforskning afdækker af skønheden har fået norsk statsborgerskab. Altså var det bare to nordmænd m/k, der tog på ferie til Iran.

nettavisen.no - Per Sandberg bekrefter kjæresteforhold til norsk-iranske Bahareh Letnes

Steven Snedkers billede

Den norske kilde introducerer også Mahmoud Farahmand, tidligere efterretningsofficer og sikkerhedsekspert. Han tror, at der er ugler i mosen

nettavisen.no - Per Sandbergs utfordring

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Tja, det er jo ikke just nogen ny historie med at en kvinde udnytter sin store saldo på attraktivitets-kontoen til at anskaffe sig en betydeligt ældre sugar-daddy, der udmærket godt ved at han er nødt til at oppe sig gevaldigt både omkring galanthed og gavmildhed.

Måske kan den politiske mislyd ovenikøbet udnyttes til at sikre at han er ekstra opmærksom på behovet for at gøre sine kærlighedsudtryk overbevisende. Der ligger jo en ekstra risiko i hendes sanktionsmuligheder i tilfælde af husspektakler. På et helt andet plan end hvis hun "bare" satsede på et godt samliv med en umiddelbart mere passende partner.

Det er nok den mest direkte vej til at opfylde prinsesse-ambitioner.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.