Parasit er et godt ord.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 10. april 2016 - 9:22 [8]

Parasit er et godt ord. Jeg betaler til nationens uddannelse, tryghed og sundhed. Det er der visse af mine konkurrenter, der ikke gør. Men de nyder godt af min indsats.

Når Starbucks ringer efter politiet eller trækker ud i toilettet er det andre, der betaler broderparten.

http://pov.international/parasitter-i-panama/

Kommentarer


     Jan Bruun Andersen
    s billede

Og da jeg havde indbrud i min bil, og alle ruderne blev smadret "bare for at" så var reaktionen fra politiet "Det var ærgerligt. Kom ned til stationen og udfyld en anmeldelse som du kan sende til dit forsikringsselskab. Så ordner de det". Det var ikke den service jeg forventede taget i betragtning at jeg hver måned betalte nok i skat til at aflønne en personlig politibetjent. Hver eneste måned!

Mht. at trække i toilettet så er fakta den at samtlige kommuner har opbygget en stor teknisk gæld i kloaknettet. De kloaker, som med stor flid og dygtighed blev etableret for 50 år siden i de glade 60'ere, er i dag nedslidte på vej til at falde sammen. Det til trods for for at kommunerne gennem årene trofast har opkrævet kloakafgifter fra husejerne netop for at vedligeholde kloaknettet. Men i vanlig politisk opportunistisk ånd er disse penge blev omfordelet til andre projekter og skatteborgerne bedraget - for deres egne penge.

Jeg siger som Glistrup, at skatteunddragelse i dette land er en borgerplikt. En gerning på lige fod med den sabotagevirksomhed som modstandsbevægelsen i Danmark udførte under 2. verdenskrig.


     Erik Sørensen
    s billede

Parasit: af græsk para: hos - + sitos: mad. En som spiser (gratis) hos værten. Skatteunddragelse er at invitere sig selv på gratis frokost. Når jeg betaler skat, køber jeg civilisation. Et alternativ kunne være at privatisere hele pivtøjet, kongehus, kirke, forsvar (ISS kan sikkert drive det danske forsvar), skolevæsen, universiteter, statsskove, veje, vandforsyning osv.


     Peter Lyberth
    s billede

De stjæler. Længere er den egentlig ikke.

De socialicisere deres tab og privatiserer deres profit.

Parasit er muligvis et godt ord, men jeg finder snylter mere passende.

Blodsugende snyltedyr.

Steven Snedkers billede

Snylteri (2.2): paa en uhæderlig ell. irregulær maade, især: uden selv at yde noget til gengæld, leve paa andres (en persons, en institutions ell. samfundets) bekostning ell. skaffe sig andre (økonomiske) fordele; ofte i forb. snylte paa.

http://ordnet.dk/ods/ordbog?entry_id=551964&query=snylteri&hi=Snylteri

Parasit (2.2) (især Skriftsprog eller litterært påvirket talesprog) nedsæt., om person, der lever som snylter (paa andres, samfundets bekostning). denne Klasse af imbecille Personer . . leve som Samfundets Parasiter.

http://ordnet.dk/ods/ordbog?query=parasit

Begge ord er gode.

Vi kan lige skylle dem ned med salvelsesfulde ord fra snylteren Kamprad og parasitten Grosskopf: Jeg tror generelt ikke på konspirationsteorier.


     Peter Lyberth
    s billede

Snyltende parasitter?

:-)


     Jan Bruun Andersen
    s billede

Steven Snedker - din definition på snyltere og parasiter får mig underligt nok til at tænke på 179 Folketingsmedlemmer.

Steven Snedkers billede

En dag, ganske snart, får jeg lavet et indlæg om "den virkeliggjorte liberalisme". Så kan jeg altid henvise til det, når vi kommer ud i de religiøse betragtninger om statens ret/nytte/rimelighed. Indtil da http://rokokoposten.dk/2013/02/26/liberal-teenager-jeg-vil-forsvare-mit-vaerelse-til-doeden/ ...eller.... Mine år som politisk hjemløs ser ud til at være ovre.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.