"Reformen blev vedtaget i 2005, og arkitekterne bag var daværende indenrigsminister Lars Løkke Rasmussen og...

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 3. maj 2017 - 4:40 [0]

"Reformen blev vedtaget i 2005, og arkitekterne bag var daværende indenrigsminister Lars Løkke Rasmussen og finansministrene Thor Pedersen og senere Claus Hjort Frederiksen. Den direkte ansvarlige var skatteminister Kristian Jensen. De blev advaret i meget klar tale, og de ikke bare ignorerede advarslerne, nej, de reagerede vredt mod dem, der sagde sandheden. Disse politikere udgør i dag den aktuelle ledelse i Venstre; statsministeren, finansministeren og forsvarsministeren. De har det primære ansvar. Det sekundære ansvar tilfalder S-SF-R-regeringen, der overtog i 2011. Her var det tydeligt for alle implicerede, at inddrivelsen i Skat var i opløsning. Alligevel fortsatte de nye magthavere med at skære ned i personalet, igen adviseret af konsulenter. Den ansvarlige er særligt finansminister Bjarne Corydon, flankeret af hans chef, Helle Thorning-Schmidt.

UANSVARLIGHED i politik er en forbrydelse med en mærkværdig, omvendt strafferamme. Små forseelser giver høje straffe; ministres fortalelser, forglemmelser, lidt løgnagtig mangel på præcision udløser store næser eller fyringer. Men denne form for uansvarlighed, dette årelange angreb på velfærdsstatens blodsystem, denne undergravelse af borgernes tillid til staten, tiltro til hinanden og almindelige sans for ordentlighed – den koster ingenting. Corydon og Thorning-Schmidt er over alle bjerge og må nøjes med den straf, at historie- bøgerne vil huske dem for efterkrigstidens største politiske skandale og derudover ikke så meget. De egentlig ansvarlige for tabet af 80 milliarder kroner er landets nuværende statsminister, hans finans- og vicestatsminister og forsvarsminister. Vi regeres altså af politikere, der har sjoflet med vores penge og sjasket med deres ansvar."

Linket virker nok et par dage endnu.

http://www.weekendavisen.dk/smarticle/view/3

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.