Så er der 17 millioner hollændere. Det er en dårlig idé.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 12. april 2017 - 7:57 [8]

Så er der 17 millioner hollændere. Det er en dårlig idé.

De eksisterer endda på mindre plads end os 5,7 millioner danskere.

Men menneskelig nedrustning (ved naturlig afgang og mådeholden tilgang, naturligvis) er - på både nationalt, regionalt og internationalt plan - enormt svær.

https://da.wikipedia.org/wiki/Holland

Kommentarer

Steven Snedkers billede

Som jeg ser det, kunne de skønne, særegne danske eller hollandske fysiognomier og kulturer sagtens vedligeholdes af to grupper på 2 millioner stykket. Ligesom i gamle dage

da.wikipedia.org - Danmarks demografi - Wikipedia, den frie encyklopædi

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Som jeg af og til observerer, ville det fungere bedre med en menneskehed på ca. 1 milliard. Ud over det sjove ved at finde ud af hvem der må få lov til at få hvor få børn, for slet ikke at tale om hvor/hvordan dødeligheden ikke skal forsinkes men fremmes, er der jo så spørgsmålet om hvor mange gamle hver ung skal tørre røv på.

Steven Snedkers billede

Jeg synes, at det skal afgøres på en måde, så der kommer flest af mig og min æt, kultur. religion... Men kan også acceptere fordeling efter alm. zoologisk have-princip. Størst mulig underholdningsgrad og diversitet for pengene.

Men åh, vi bliver da nødt til at udrydde girafkvinderne. Af humanistiske hensyn.

youtube.com - GIRAFKVINDEN

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Hvis vi nu udskifter alt det der pjat som antibiotika, sygdomsbehandling og vandrensning med idealet om det naturlige, må der være en chance for at vi bevæger os mod en mere bæredygtig eugenisk balance, uden at der sker gennem at lade massemordere regere; de er alligevel ikke effektive nok.

Steven Snedkers billede

Så længe man samtidig kan overbevise en buskmand, en kalifat-mand, en feminist-kvinde osv. osv. om planens korrekthed, burde vejen til færre jordudhulende mennesker være simpel. 0-anitbiotika er dog nok endnu sværere at sluge end 1-barns politik over hele kloden.

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Så nemt som det er at overbevise masser af mennesker om det farlige ved vaccinationer, kunstgødning og GMO, er der vel stadig håb.

Det kniber dog med tilslutningen til denne nyttige kirke:

churchofeuthanasia.org - Church of Euthanasia

Steven Snedkers billede

Det bliver formentlig en del værre end 10 milliarder. Øv.

ourworldindata.org - World Population Growth

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.