"Selv i de bedste hjem" er en fornøjelig lille fransk film.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 22. september 2017 - 2:46 [12]

"Selv i de bedste hjem" er en fornøjelig lille fransk film. Intelligent og morsom. Gode skuespillere og godt manuskript. På det svenske tv som TV4ever optager så forbilledligt, kalder de den "Bakom stängda dörrar", men det bliver den ikke dårligere af. Det er bla. nydelige Emmanuelle Seigner man finder bag de lukkede døre.

Ovre hos nordmændene slår de så igen med både romantisk komedie med Kiera Knightly ("Begin again - Forelsket i New York") og romantisk dram med Scarlett Johansson ("Pike med perleøredobb"/"Pige med perleørering"). Begge to vist nogenlunde gangbare til lidt fredagsunderholdning.

Er man mere til stille drama og Cannes-vinder, skulle "På veien til Buenos Aires" være en passende mulighed. Den handler om en midaldrende, sydamerikansk lastbilchaufførs langsomme følelsesmæssige udvikling. Det lyder som tortur for nogen, men filmen er faktisk ganske positivt anmeldt. Og så varer den kun 1 time og 22 minutter.

Henne på DR, hvor filmene skal optages på timer, er derikkedet helt store i denne uge.

"The French Connection". "Robin og Marian". "Commando" til en almindelig lørdag aften og 20 andre film til resten af ugen.

Der er som altid links i kommentarsporet og filmene kan alle - uanset om de måtte komme fra Danmark, Norge eller Sverige - optages med TV4ever.

https://tv.nrk.no/program/KOIF26002415/begin-again-forelsket-i-new-york

Kommentarer

Steven Snedkers billede

Men kan en lille, kortuddannet, midaldrende,sydamerikansk mandlig lastbilchaufførs forelskelse dog på nogen måde være lige så interessant eller værdig som unge, smukke Kiera Knigtlys? Mon ikke anmelderne lyver?

metacritic.com - Las Acacias

Steven Snedkers billede

Steven Snedkers billede

Måske endnu mere utålelig end "Youth"

scope.dk - Den store skønhed

Steven Snedkers billede

Steven Snedkers billede

For at optage film skal du have Chrome (let) og Chrome-udvidelsen TV4ever (også let).

chrome.google.com - TV4ever

Steven Snedkers billede

Artikler, der gør dig klogere på æ tv-optager.

Internetforbrugeren.dk - TV4ever

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.