"Under patrulje i Slagelse mandag eftermiddag havde to politibetjente kontakt med fire unge mænd i alderen 15-19,...

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 17. juli 2018 - 7:11 [1]

"Under patrulje i Slagelse mandag eftermiddag havde to politibetjente kontakt med fire unge mænd i alderen 15-19, som sad ved pavillonen i lystanlægget på Parkvej i Slagelse. Der var ikke noget mistænkeligt på færde, og da politiet fandt en æske med en smule hash i på stedet, var der ikke nogen af dem, der kendte noget til det ulovlige stof. Herefter fortsatte politipatruljen sin færd i det gode vejr."

Biler og knive tilsyneladende farligere end hash.

https://twitter.com/SSJ_LFPoliti/status/1019113699037020161

Kommentarer

Steven Snedkers billede

Ikke fan af elastik-lovgivning, men... "En 50-årig kvinde fra Tappernøje kørte mandag eftermiddag ad Vildtbanevej mod Hovedvejen i Tappernøje, da hun så en bil nærme sig bagfra med høj hastighed. Da hun standsede op i krydset ved Hovedvejen, havde den anden bilist indhentet hende, og føreren for ud af bilen og sparkede en bule i den 50-åriges bil. Han kommenterede højlydt hendes kørsel, som han helt klart ikke var tilfreds med, inden han fræsede fra stedet. På baggrund af registreringsnummeret var det imidlertid ikke vanskeligt for politiet at finde frem til den vrede bilist. Det var en 25-årig mand fra lokalområdet, og en politipatrulje aflagde ham en visit mandag aften. Her blev han sigtet for hærværk, og da der lugtede af hash i huset, gennemførte politiet en ransagning på stedet. Der blev fundet en peberspray, en klump hash på 3,6 gram og 1,4 gram skunk, og den 25-årige blev derfor også sigtet for overtrædelse af våbenloven og lov om euforiserende stoffer."

Havde han dog også bare råbt "Danskersvin!", "Papistsvin!" eller "Lesbiske so!" under overfaldet, ville han virkelig have fået fuld straf for sin skabagtige adfærd.

mynewsdesk.com - Uddrag fra mandagens døgnrapport

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.