Horisont: Operation lejemord i svensk provinsby

Horisont: Operation lejemord i svensk provinsby (stream/optag) (m. engelske tekster). Her er der true crime, lejemordere og storpolitik i massevis.

Tjetjeniens Putin-tro diktator Ramzan Kadyrov og hans slæng af torturbødler havde set sig sur på en tjetjensk blogger i Sverige.

De sendte en lejmorder fra Moskva over København til Gävle. Lejemorderen fik lydløst adgang til både opgang og lejlighed, kom hen til sengen og fik tildelt den lille menneskerettighedsfortaler adskillige slag med en hammer.

Men ved et lykketræf smuttede den blodige hammer ud af hans behandskede hænder. Bloggerne fik fat i hammeren, nedkæmpede lejemorderen og tilkaldte politiet.

Ruslands og Tjetjeniens kleptokratiske diktatorer myrder journalister, bloggere, konkurrenter rundt omkring i Europa og har som regel held med det.

I samme åndedrag: Navalnys dokumentar om Putins Palads har her, et år efter hans fængsling, fået 121 mio. visninger på Youtube og opfølgeren har netop fået engelske undertekster på.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.