Hormoner

Hormoner (stream/optag) (6,7 IMDB). Ved at hive dramaet op til 50-års alderen og placere det i noget, der er forholdsvis tæt på virkeligheden, er den vanlige Will They or Won't They? udskiftet med den grummere Can they?

Alder, hormoner, kaotiske familieliv kommer i vejen for den problemfri romance. Hun er tør, øm og opfarende. Han er slap, depressiv og gnaven. Som vi kender det fra virkeligheden (Hormoner som forskningsmæssig kampplads, Testosteron og sure gamle mænd). Dertil er de midaldrende turtelduers børn og forældre omtrent lige så uhøflige, ansvarsuinteresserede og kaotiske som de selv er.

Der er fine optrin med tør, finsk humor og har man allerede slugt populære Pørni (nok en nordisk tv-serie lavet af midaldrende til midaldrende), er det næppe svært at få plads til denne.

Der er lidt ekstra woke og product placement, men ikke værre end så mange andre steder og ikke noget der skæmmer denne nogenlunde sympatiske serie,

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.