Melancholia - the Opera

Melancholia (stream/optag). "Så Melancholia. Den var rædsom. Jeg kan ikke udstå deprimerede kællinger og manuskriptforfatteren til Melancholia er en af de værste." som en af mine venner engang skrev. Jeg så den nu alligevel fordi jeg fejlagtigt troede, at den var fotograferet af Anthony Dod Mantle. Melancholia var ikke så slem som "1 ud af 5 læs rævelort"-Antichrist. Men heller ikke nogen fest.

"Men hvad nu hvis man opstylter depressionshistorien til 2½ times opera?" var der en, der spurgte sig selv og nogle folk med penge. Tja, så får man noget, der bliver sat op én gang, ét sted for sandsynligvis aldrig nogensinde at hjemsøge menneskeheden igen. Undtagen på Artes operakanal.

Hvis nogen kommer gennem alle 2½ time, må de virkelig gerne vende tilbage. En opera med næsten-manuskript af Lars von Trier lyder som sejpineri på alle fronter.

Nuvel.

Very Bad Wizards, som vi stoler helt og holdent på i tilfældet Stalker, har faktisk også set Melancholia (filmen) og fundet værdige ting i den. Så måske skal man ikke være så negativ og lige give tingene en chance.

Samme gælder sikkert 15 timers Ringenes Herre-opera.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Bedste streaming-kanaler lige nu

Her på Internetforbrugeren ved vi, præcis hvad vi synes om tusinder af film- og tv-serier. Vi ved også, præcis hvilke film der er tilgængelige på de danske streaming-kanaler lige nu.

Det har vi kombineret til listerne på Bedste film på streaming lige nu. Kig på de lister næste gang du vil købe et streaming-abonnement. Så ved du, hvor du får mest for pengene.

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.