Sherlock Holmes (Jeremy Brett, hele serien)

Sherlock Holmes (stream/optag) (8,7 IMDB). BEMÆRK: I denne omgang kan du se/optage Den adelige Ungkarl og Baskervilles hund on demand, hvis du ser under sæson 1 (hvor de ikke hører til)!

Nuvel.

De siger den bedste Sherlock Holmes er den man voksede op med.

Det er til dels sandt. Jeremy Brett er fantastisk som den intelligente, opmærksomme detektiv. Granada-serien fra 1984-1994 er også herligt tro mod bøgerne.

Afsnittene kan måske føles lidt lange i dag. Men fornøjelsen ved at se Jeremey Brett tænke, mimre og udbryde "HA!" er ikke blevet mindre.

Mine børns A Study in Pink og A Scandal in Belgravia er det eneste nymodens pjat, der er på omgangshøjde med min barndoms Sherlock.

Hvis du skal optage hele serien, skal du få TV4ever og måsen i gear. De første afsnit forsvinder allerede den. 14. april 2021.

 

Kommentarer

Jans billede

For øget nostalgisk effekt kan Handbrake med fordel indstilles til at snitte 160 pixels af i højre og venstre side af billedet, når man går i gang med at henkoge Jeremy Brett og David Burke til fortæring på de mørke vinter-aftener.

Så går der nemlig ikke plads til spilde med at lagre hverken DR TV vandmærket eller de sorte kanter af billedet.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.