Superheltefilm

Måske du gider se mesterværker hvis bare de markedsføres som superheltefilm?

Lad os prøve.

The Square (stream/optag). Ape-man blev bidt af en radioaktiv abe og lider nu af voldsomt raseri. Det udløses mest ved store middage hvor han - ligesom dig - bliver meget udadreagerende i spisesituationen. Heldigvis har vi Vindbøjtel-man til at tæmme ham. Han kan med sine røde kulturbriller se lige gennem enhver situation og finde en farbar vej for sig selv. Der er også Tourette-man, Tigger-girl og Peggy fra Mad Men/June fra The handmaid's Tale uden tøj på. Fed film!!! En slags Guardians of the Hierarchy.

Leviatan (stream/optag). Du tror at Thanos, Red Skull eller The Collector er slemme? Hårh! The Mayor vil få blodet til at isne i dine årer som det lille fede dyr, blind af vodka og had, står og fyrer sine trusler af. Fader Vadim får også Heiliger Josef fra Babylon Berlin til at ligne en (tyk) spejderdreng. Og ta-ta-ta-ta-ta brøler det, når de rigtig lader AK-47'erne sprøjte forstillelsen ud! En slags Black Whale.

Force Majeure (stream/optag). Kontor-man og Kontor-woman er blevet kaldt til et skisportssted i Alperne. Ingen er hvad de giver sig ud og og mindst af alle de elektrotandbørstesvingende kontorfolk. Kylo Rens lyssværd er intet mod de tandbørster. Og ja, det er i denne film at man ser Kontor-mans frygtelige metamorfose-scene i sneen! En slags Dead Cool.

Conquering Hate (stream/optag). Kaptajn Oslo tager til USA for at udrydde nazister og skinheads med sin utrolige udstråling. En slags Captain America: Mind War.

Der er så meget skønhed og styrke i disse film. Alle film har mindst én super-babe og én he-man. Dertil er der panik før lukketid: en del af filmene forsvinder indenfor 24 timer.

Tilføj kommentar

Plain text

  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.

Log ind eller registrer dig for at lægge konstruktive kommentarer.