Weekendens film på DR, uge 18-2022

Der Untergang DR2 Live 6.5.2022 20.00 (stream/optag) 🖫 (8,2 IMDB 🖫). Absolut mesterværk om Hitlers sidste dage i bunkeren under Berlin. Klaustrofobisk og uhyggelig med fantastiske skuespillere 🖫. Har man ikke set den, bør man se den. Især nu hvor vi er i gang med grundløst at genopføre tragedien 🖫.

Aloha DR1 Live 6.5.2022 21.30 (stream/optag) (5,4 IMDB 🖫). Hvis du var nydelige og maskuline Bradley Cooper, ville du så have smukke Rachel McAdams eller skønne Emma Stone? En fejlkonstrueret romantisk komedie, der tager fejl helt ned i det grundlæggende. Det er kvinden, der skal vælge mellem to attraktive mænd! Se hellere Bridget Jones dagbog eller Natten før brylluppet en gang til 🖫.

The Day After Tomorrow DR1 Live 6.5.2022 23.10 (stream/optag) (6,4 IMDB 🖫). Bragende katastrofefilm. Se hellere Kurzgesagts We Will Fix Climate Change 🖫. Tager kortere tid, er ikke så dum og giver trods alt lidt velunderbygget håb.

Det skrappe hold DR2 Live 7.5.2022 17.50 (stream/optag) (7,1 IMDB 🖫). Fængselskomediedrama med Burt Reynolds. Fangerne i et fælt sydstatsfængsel skal spille brutal amerikansk fodbold mod deres sadistiske vogtere og skal helst tabe. Men Burt leder underhundene.

Filmperler: Blue Jasmine DR2 Live 7.5.2022 23.00 (stream/optag) (7,1 IMDB 🖫). Letløbende og morsom Woody Allen-komedie/drama med en elegant og nydelig Cate Blanchett som den udstødte overklassefrue, der lyver videre blandt de fattige. Der mangler en lille, neurotisk plaprende mand og referencer til finlitteratur og holocaust. Men så holder filmen sig på 1.38 og er helt klart seværdig.

God nyhed
Det tegner til at TV4ever v2.0 bliver til noget 🖫. Du kan dog stadig fortælle dine venner om TV4ever 1.5.6.8 🖫 og om hvor gerne du gerne vil have flere til at understøtte udviklingen af TV4ever v2.0 så der kan optages fra endnu flere kanaler.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.