Weekendens film på DR, uge 2-2023

Once Upon a Time... in Hollywood DR1 Live 13.1.2023 21.30 (stream/optag) (2) (7,6 IMDB). Film- og fodfetichisme! Den store (Oscar-leflende?) Hollywood-hyldest. Men en virkelig vellavet og underholdende film. 2:41:00 med 70'ernes fineste stil og stemning.
Og nåja, så er 90% af alle skuespillere abnormt sexede. Filmen ville være værdiløs hvis ikke kindben, hager, muskler, smil og hofter sad hvor de skulle. Sexappeal løfter selv de værste film.
Sadismen er heldigvis forvist til et ret afgrænset hjørne af filmen. Man kan nogenlunde risikofrit sidde og nyde solskin, skønhed og soulmusik i lange, lange stræk.

Lise Nørgaard bisættes - Danmark siger farvel DR1 Live 14.1.2023 12.15 (stream/optag). Over tre timers live-sending med bisættelse af populær journalist og forfatter, forestået af populær præst og forfatter og kommenteret af populære studieværter og forfattere.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.