Brugte andetsteds ordet DR-asset.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 5. juli 2016 - 17:58 [7]

Brugte andetsteds ordet DR-asset. Asset er engelsk og betyder aktiv, noget ejet og værdifuldt. Tobias er blevet DR-asset og blandes derfor ind i en masse urelaterede programmer, hvor han tales op. Det forøger værdien af Tobias og af kanalen, der er så heldige at have ham.

Det minder lidt om de udvalgte X-factor-deltagere, men er på et lidt højere niveau. Tobias får formentlig flere virkelige penge ud af det i sidste ende og kan, i hvert fald teoretisk set, skifte arbejdsgiver/alliance-partner med tiden.

https://www.dr.dk/tv/se/mord-pa-film/mord-pa-film-charlies-angles#!/11:48

Kommentarer

Steven Snedkers billede

I manuskriptet står der "Den lille spærrer øjnene op og fortæller om sin overraskelse (or it gets the hose again)"

Steven Snedkers billede

Her kalder jeg Sebastian Dorset for DR-asset, omend jeg ikke er helt sikker i min sag. Lad os vælge en ny Mads Holger.


          Dennis Flood
        s billede

nu har jeg aldrig set noget med tobias, men handler det ikke også om at han besidder kvalitet foran kameraet? noget der er langt imellem.

Steven Snedkers billede

Jo jo. Rigtigt talentløse mennesker når ikke op i DR-asset-klassen. Som de siger er han både smuk og god til at bage. Men jeg tror ikke at Sigurd og Snake fra Mord på film bliver DR-assets. Ikke pæne nok, ikke den rigtige proveniens. De kommer i højere grad til at bygge andre op.

Steven Snedkers billede

Dengang Sarah var DR-asset, var hendes DR-mærkat/funktion "lesbisk rockmama". http://www.dr.dk/event/xfactor/flashback-da-sarah-rockede-x-factor

Efter at hun gik i stykker, er hun ikke DR-asset længere.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.