Vi kender alle til politikere, der tager på jagttur med folk og kommer hjem og sammenstykker lovgivning der

Indsendt af Steven Snedker den 25. september 2012 - 10:38

Vi kender alle til politikere, der tager på jagttur med folk og kommer hjem og sammenstykker lovgivning der

* giver 400 millioner ekstra til jagtvennernes bankvirksomhed, eller

* nogle milliarder ekstra til vennerne i olieudvindingsbranchen.

Sådan nogle politikere har de også i England. Her er en herlig video af nogle skatteydere, der siger pænt farvel til sådan en politiker med en statuette. ganske værdigt og morsomt.

http://www.youtube.com/watch?v=3w4tcIsaInE

Kommentarer

"Set the dogs on you"!? "You are trespassing scum"!? Det var dog helt fantastisk arketypisk britisk.

De store firmaer fik ikke Hartnetts loyalitet med jagtture. Det lader til at mad og VIP-logen til tennis og fodbold gjorde embedsmanden mør "Mr Hartnett, who is in charge of the Britain’s tax system, was entertained 107 times, mostly at breakfasts, lunches and dinners, by some of the UK's biggest banks, law firms and accountancy firms, among others.

Companies that entertained him included Goldman Sachs, JP Morgan, Ernst & Young, KPMG, PriceWaterhouse Coopers, and Deloitte."

http://www.telegraph.co.uk/news/politics/7833886/Whitehalls-most-wined-and-dined-civil-servant-is-HMRCs-Dave-Hartnett.html [Wayback-link]

Hm. Standard procedure. Myndighederne gik efter whistleblower'en og Hartnett kunne trække sig tilbage til en 17 millioners pension plus - utvivlsomt - velbetalte taleopgaver, evt. bestyrelsesposter, for de firmaer han havde eftergivet så mange milliarder gennem tiden.

http://www.guardian.co.uk/politics/2011/dec/09/revenue-chief-retires-goldman-sachs [Wayback-link]

Store firmaer betaler mere til lobbyister end til skattevæsenet. Det er meget, meget uproduktivt: http://www.villagevoice.com/2012-10-10/news/the-10-most-corrupt-tax-loopholes/ [Wayback-link]

Bendt Bendtsen var ikke den eneste, der forhandlede ekstremt/påfaldende skidt med sine værtsfolk og kampagnebidragsydere. Lene Espersen og en rigsretssag skulle være en mulighed: http://www.b.dk/politiko/ekspert-lene-e.-risikerer-rigsretssag [Wayback-link]

Stevens billede

Og her er en ny video til serien https://twitter.com/PaulBrandITV/status/1141822257007910912

Tilføj kommentar

Plain text

  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.