RuPaul's Drag Race Storbritannien

RuPaul's Drag Race Storbritannien (stream/optag) (8,3 IMDB). I en tid hvor blackface (skuespillere - fra statsministre til komikere - sminkes mørkere i huden for at udfylde en rolle) retoucheres væk fra det offentlige rum og omhyggeligt opskrives på offentlige lister, kan man trøste sig med, at der endnu ikke er lister og censur for whiteface eller womanface.

Og womanface (af en art) er netop hvad de forsøger at overgå hinanden i i RuPaul's Drag Race. De forsøger endda også at tale til hinanden, som de tror kvinder gør.

Den slags burde allerede være censureret, men er det ikke. Det fejres ligefrem i ellers censurglade kredse og scorer 8.3 på IMDB - væsentlig mere end Barnaby (og det siger ikke så lidt).

Womanface forsvares også af lysende begavelser som fx Jarvis Dupont.

Så finder du mænd i dametøj, reality, udstødelses-shows og lignende morsomt, skal du nok gemmme nu. Inden censorerne kommer og fjerner showet.

Evigt ejes kun det optagne.

Kommentarer

Tilføj kommentar

Plain text

  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.