Tristan Harris og Daniel Schmachtenberger

Steven Snedkers billede
Af Steven Snedker den 28. november 2021 - 23:11 [3]

Kommentarer

Søndikators billede

Leder forgæves efter RSS feeds fra podcasts på spotify, for at kunne hive en lydfil ud til offline dimser.

podtail har dem ikke, så vidt jeg kan se.

Kan vertikalerne mon også trylle den slags multimedia plugandplay frem til public service folket? Som gerne vil lytte offline og helst gratis...

Steven Snedkers billede

Som Spotify-abonnent kan jeg downloade musik/podcast til Spotify-appen på min mobil og lytte til dem fx. fly/udland (på mine støjreducerende hovedtelefoner). Skulle jeg flytte materialet til et andet apparat, ville jeg nok skulle ud i noget lokaloptagelse (som er lovligt for en hel del podcasts, men måske ikke alle).

Spotify er et meget lukket rum og har ikke rss-feeds eller bare noget, der ligner. Jeg har ikke fundet steder, der forsøger at genere RSS-feeds fra Spotify.

Ser man til de Tampermonkey-scripts, der hævder at kunne downloade fra Spotify-i-Chrome, er det vist mest noget med at de læser hvad sporene hedder og så forsøger at genfinde og downloade dem fra Youtube (noget der ofte er legalt).

Kort sagt. For at kunne få eksklusivt Spotify-indhold: tegn abonnement og accepter deres software.

 

Søndikators billede

Tak for tjek og svar.

Mindes at have haft bøvl på Windows for år tilbage med at få sendt lyd fra youtube (e.l.) ti Audacity (e.l.), mener at http://sar.audio var et workaround når lydkort (eller OS?) ikke gjorde det muligt. Ledte så efter noget lignende til Mac OS og prøver med https://github.com/mattingalls/Soundflower. Om alt går vel kan den stå og tygge en pod playliste natten over engang imellem.

Støjreducerende hovedtelefoner er sjovt nok netop kommet i brug her for første gang, købt ved et tilfælde i genbrugen og usædvanlig gode til at tage maskin og bil og togstøj ud af ørerne.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.