Bilerne er dyrere end man tror

Steven Snedkers billede
Af Steven Snedker den 9. januar 2022 - 12:46 [2]

Den lille, billige bil er ret dyr og fremskridt på it-fronten skulle gerne forbedre transportsituationen for alle. En bedre udnyttelse af bilparken (vores to biler står stille det meste af tiden) vil komme folks økonomi, nærmiljø og fremtid til gode.

Men, nuvel, i det mindste er øllen billig. Især hvis man læser det med småt.

Kommentarer

Tonys billede

Disse Tweets er beskyttet
Det er kun godkendte følgere, der kan se Tweets fra @ugathom.

Steven Snedkers billede

Archive.org har den stadig. Men kun en smule, desværre.

Nuvel. Det var et usentimentalt blik på hvor meget en bil koster at have i 19 år, når man regner indkøbspris, benzin, vedligeholdelse og skatter sammen.
Det er en dyr fornøjelse.

Hvad kan vi lære af det?

1. Alle bør installere Wayback Machines browser-udvidelse . Den finder i 80% af tilfældende forsvundne sider. De mest nørdede bør læse Wikipedia rettede lige en million knækkede links.
 

2. Man kan evt. abonnere på Notitser, så man når at få dem læst inden de små links dør (det er nu kun få procent, der dør så hurtigt som dette). RSS-feed adressen er https://internetforbrugeren.dk/notitser.xml og pt. er Feedly vist den letteste måde at abonnere på.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.