Den røde sol

Kommentarer

Johns billede

Titlen "Verenpunainen aurinko" er sådan set korrekt. Men det er altså den finske titel på filmen. Jeg tror, at den er mere kendt som "Soleil Rouge" ;-)

Steven Snedkers billede

Serverproblemer har (midlertidigt) tvunget Internetforbrugeren.dk over på en finsk server. Det går fint. Der er ingen mærkbar hastighedsforskel.

Men lige med forhåndsvisning af links er IMDB lidt for imødekommende. Den giver helst danske titler til danske servere og finske titler til finske servere.

Vi lever med det, griner lidt af det, og på et eller andet tidspunkt får vi tid til at flytte tilbage på en dansk server eller gøre noget ved det.

filmanmeldelserne får vi data fra OMDB (IMDBs søde tvilling) og der er der heldigvis ingen sprogforbistring.

Godt spottet (i den engelske betydning).

Martin Ls billede

Smid en X-Forwarded-For:95.100.155.139 header på kaldet til IMDb, så burde den slå over på dansk.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Bedste streaming-kanaler lige nu

Her på Internetforbrugeren ved vi, præcis hvad vi synes om tusinder af film- og tv-serier. Vi ved også, præcis hvilke film der er tilgængelige på de danske streaming-kanaler lige nu.

Det har vi kombineret til listerne på Bedste film på streaming lige nu. Kig på de lister næste gang du vil købe et streaming-abonnement. Så ved du, hvor du får mest for pengene.

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.