De tager vores penge. Og så bruger de dem på fjant!

Steven Snedkers billede
Af Steven Snedker den 11. april 2024 - 12:22 [0]

Den anden poet skrev:

Som nævnt igår, kom Dinero ud med rekordregnskab. Det betyder at vi nu overfører 17.444.330 kr. til Skat. Så er der vel råd til at få varme i disse uundværlige tingester [billede af cykelgelænder]. Velbekomme❤️"

Denne udgiftsskritik vil jeg hermed døbe "De tager vores penge. Og så bruger de dem på fjant!". Det smarte ved den er, at man kan kritisere alle former for skattebetaling. At man elsker skat (i forhold til mindre effektive løsninger) og er nogenlunde enig i 75% af statens dispositioner, forsvinder som dug for solen med tabloidt fokus på Det Værste Eksempel. Udgiftskritikken kører på følelsen af uretfærdighed og ikke meget mere.

Som resultatorienteret pragmatiker (og far og virksomhedsejer) mener jeg dog at man, når man lige har givet folk en pose penge, bør fortælle dem, hvad det er smart at bruge pengene til. Ikke træde i ét af flere fejltrin.

10 gode ideeer er tit nyttigere end kritik af én dårlig.

Med staten er det endda så visseligt indrettet, at man i mange tilfælde kan skrive direkte til den og få svar. Som vi så det i Sådan skriver du et godt brev til Folketinget.

Jeg har før set på effektive klicheer/spidsformuleringer i De tager vores penge. Og så vil de tilmed bestemme over os! og Jeg vil gerne betale mere i skat.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.