"Deltagerens ansigt skal være vendt mod kameraet og i billedet gennem hele videoen, dog er korte følelsesudbrud, som...

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 2. juni 2016 - 18:46 [3]

"Deltagerens ansigt skal være vendt mod kameraet og i billedet gennem hele videoen, dog er korte følelsesudbrud, som får deltagerens ansigt til at vende væk fra kameraet, tilladt. Deltageren skal tale højt på engelsk gennem hele videoen. Indsendte videoer, hvor deltagernes ansigt ikke er synligt i billedet, eller hvor det talte sprog ikke er engelsk, vil ikke være berettiget til præmier i Fase To."

"Det centrale kriterium for bedømmelse af de gyldige bidrag er deltagerens entusiasme, veltalenhed og udtryk, når deltageren læser sine DNA-resultater højt. Juryen vil også se efter følelsesmæssige udbrud, referencer til familiehistorier og historiefortællingens kvalitet. Engelsk grammatik er ikke et nøglekriterium for bedømmelsen."

Der er ikke noget som kærligheden mellem et stort firma og en lille konkurrencedeltager.

https://memegenerator.net/instance/49407243

Kommentarer

Steven Snedkers billede

De lavede en af de mest kunstlede rebel-reklamer ( http://www.mynewsdesk.com/dk/momondo/videos/momondo-freedom-fighters-11515 ) og har nu en cirka lige så kunstlet grædereklame, der nok skal blive delt knærefleksagtigt af målgruppen.

Steven Snedkers billede

Aftalen går i sin enkelhed ud på dette: græd, måb, hyl over ligegyldige procentsatser foran et kamera. Vind evt. en rejse for det bizarre arbejde.

Steven Snedkers billede

Og sføli var det skuespillere og amatørskuespillere: Sådan fyldte de truget til de vagt politisk korrekte mellemlagsdanskere

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.