Det kan hurtigt gå ned ad bakke, hvis man ikke taler med sine landsmænd.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 10. august 2018 - 6:31 [5]

Det kan hurtigt gå ned ad bakke, hvis man ikke taler med sine landsmænd. Her er det civiliserede Canada, der går i den forkerte retning.

https://www.cbc.ca/radio/asithappens/as-it-happens-thursday-edition-1.4779154/unprecedented-staffers-drown-out-reporters-by-clapping-at-doug-ford-news-conference-1.4779157

Kommentarer

Steven Snedkers billede

I USA har de altid været korrupte på alle mulige måder

apnews.com - APNewsBreak: Green Party candidate was on state GOP payroll


          Lars Larsen
        s billede

U-demokratisk. De skulle skamme sig.

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Kraftige begrænsninger i hvor mange spørgsmål der modtages er jo blot rutine omkring politikere. Tværtimod er det usædvanligt med open end spørgetid, men det er vel blevet spoleret af den stærkt udvidede interesse for maksimalt skarptvinklede "spørgsmål" der reelt er anklager.

Hvad klapperiet angår, er det da som alternativ punktum-taktik bestemt hårdt for de stakkels TV skrigere, når de hindres i at lave hæsblæsende TV der udelukkende består af høje "spørgsmål", med mindre de gør det i meget mere egnede omgivelser, hvor der endda slet ikke er brug for at overbelaste stemmebåndene.

Steven Snedkers billede

Jeg vil gå med til at tv-journalister delvis er ansat til at lave teater. og at det teater er overvejende negativt.

Men at politikerne ikke afsætter bare 30 minutter til at fortælle om vigtige ting og bruger klappe-metode er noget, der virkelig er ødelæggende for civilisationen.

youtube.com - Charlie Brooker's How to Report the News - Newswipe - BBC Four

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Enig i værdien i at afsætte tid, men klappemetoden er såmænd ikke værre end at klappe i, og forlade lokalet - undtagen netop omkring teatralsk råben af "spørgsmål" for eget kamera. Jeg kunne endda have sympati for at sabotere denne måde at lave "indhold" på.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.