Det lader til at #lovligkriminalitet nok engang betaler sig for #goldmansachs .

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 16. maj 2017 - 8:12 [6]

Det lader til at #lovligkriminalitet nok engang betaler sig for #goldmansachs .

http://www.dr.dk/nyheder/penge/luxembourg-finten-goldman-sachs-kan-skattefrit-hive-milliarder-ud-af-dong

Kommentarer

Steven Snedkers billede

Og her er hvad mandatsvigeren med den pludseligt forbedrerede privatøkonomi sagde for tre år siden. Han er ligesom Bendt Bendtsen siden blevet forgyldt af de virksomheder, der har fået milliarder af skatteyderkroner.

dr.dk - Corydon afviser: Goldman Sachs tjener ikke hurtige penge på Dong ⟲

Steven Snedkers billede

Mckinsey og GoldmanSachs er ikke samme firma, godt nok. De er nærmere en uhellig alliance.


     Leo Vendler
    s billede

Banditter i habitter!

Steven Snedkers billede

"Tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen (S) peger på aktieoptioner og bonusordninger i DONG som en af de værktøjer, som sikrede investeringsbanken den 'urimeligt' gode handel. Kort efter at den tidligere direktør Anders Eldrup blev fyret, blev den tidligere TDC-boss Henrik Poulsen ansat som direktør. Samtidig blev der indført en række bonusser og aktieoptioner, som gjorde det attraktivt for ledelsen at sælge billigt.

- Der var tale om den allerfarligste type aktieoptioner, som beregnes efter værdien på selve salgstidspunktet. Det gav DONG-ledelsen 'kløe i inderlommen' og opmuntrede til, at prisen blev så lav og at alt var optimeret til salgstidspunktet, mens ingen tog ansvar for tiden efter. Det er en type af interessekonflikt, som staten skal holde sig langt fra.

- Samtidig holdt Goldman Sachs godt fast på direktionen med tilsvarende optioner som gav dem kløe i inderlommen. Det går jo ikke at lade en direktør og hans hold forhandle samtidig med at han har en personlig interesse i lav pris. Det er som at sætte ræven til at vogte gæs. Dermed sad vi med et inkompetent Finansministerium, en ledelse i DONG der havde interesse i at sælge så lavt som muligt og Staten, dvs. os alle sammen, der måtte betale omkostningerne for at forære fælles værdier væk, opsummerer Poul Nyrup Rasmussen, som kalder salget for 'en uendeligt trist skandale, som aldrig må gentage sig'."

ekstrabladet.dk - Nu har Goldman Sachs tjent 6,4 mia. på Dong-aktier: En uendelig trist skandale ⟲


     Lars Larsen
    s billede

Jeg forstår stadig ikke til fulde, hvorfor det var nødvendigt at sælge og under de betingelser. Aktiemarkedet er der for at tage risici, så man kunne have emissioneret for at få penge ind. Men omvendt ved vi idag også meget mere om usikkerhederne end dengang.

Steven Snedkers billede

Der kommer mĂĄske svar - eller flere undvigelser og usandheder- i dag kl 16:30.

"Nogle af de spørgsmål, der er blevet stillet her i Føljeton, har ikke savnet besvarelser – ikke mindst fra Dongs pressetjeneste – men der har blot været tale om undvigelser, tomgang eller direkte usandheder, og derfor må de naturligvis kunne stilles igen."

foljeton.dk - foljeton.dk/38645/kontroversielle-spoergsmaal ⟲

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
đź‘Ť

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.