"For hundrede år siden kom glorificeringen af skuespillerne (almindelige mennesker, der er dygtige til mimik), så...

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 20. juni 2018 - 6:40 [2]

"For hundrede år siden kom glorificeringen af skuespillerne (almindelige mennesker, der er dygtige til mimik), så sportsstjernerne, tv-værterne (almindelige journalister, som står foran kameraet), realitystjernerne, og nu er det så erhvervslivet, der bliver "celebrityiseret". Dækningen af erhvervslivet handler mere og mere om frontfigurer og millionsalg. Erhvervsdækningen ligner efterhånden livsstilssektionen."

Mange fine pointer.

Dog mener jeg at folk, der fremstiller og markedsfører en pruttelyds-app og tjener 20 millioner kroner på det har det sjovere på destinationen (resten af livet i luksus og lediggang under sydens sol) end under rejsen (elendigt markedsføringsarbejde til halvhjerner dag ud og dag ind).

https://finans.dk/debat/ECE10698260/det-er-faktisk-de-faerreste-ivaerksaettere-der-ejer-en-porsche/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&ctxref=ext

Kommentarer

Steven Snedkers billede

Med samme intelligens og arbejdsomhed er det klart bedre at være Fætter Højben end Anders And. Selv når man dobler intelligens og arbejdsomhed vinder Højben.

technologyreview.com - If you’re so smart, why aren’t you rich? Turns out it’s just chance. - MIT Technology Review

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.