Hekseprocesserne mod J. K. Rowling

Steven Snedkers billede
Af Steven Snedker den 28. maj 2023 - 13:53 [0]

I 1990'erne var nogle af de højreorienterede kristne efter Rowling fordi Harry Potter foregår på en trolddomsskole og trolddom er forbudt.

Senere er det nogle af de venstreorienterede transseksuelle og troende, der er efter hende fordi hun taler kvinders sag og transseksuelles sag på sin egen måde.

Hekseprocesserne mod J. K. Rowling er en meget fascinerende serie. Man vil undres over hvor få voksne, der er til stede og hvor ivrige folk er for at fælleshade den stakkels kvinde (og hvilke krumspring de gør for at retfærdiggøre tølperagtig adfærd).

Det er også en rørende serie. Rowling første 30 år på jorden var ikke lette og hendes arge kritikere begynder at græde, når de taler om hende.

Tilrettelægger og interviewer Megan Phelps-Roper (en kvinde født ind i et miljø med fast forfølgelse af anderledestænkende som kerne) er en fortrinlig journalist og prægtige Helen Lewis giver også sit besyv med i ny og næ.

Nu hvor hekseprocessen mod Brian Mørk vistnok mestendels er afblæst, burde umodne voksne virkelig se om de ikke kunne omgås opviglende sociale- og gammelmedier på en mere moden måde.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.