JOachimBO har en idé til et godt lovforslag- Slet ordet kvindelige fra §245a i straffeloven

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 8. oktober 2017 - 23:30 [5]

JOachimBO har en idé til et godt lovforslag- Slet ordet kvindelige fra §245a i straffeloven

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1502044089885764&id=164752600281593

Kommentarer

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Den rettelse ville gøre det forbudt for voksne mænd at vælge omskæring, hvilket da ikke lyder så liberalt. Men det håndhæves vel heller ikke når teksten kan siges at forbyde plastikkirurgi med kønslæbereduktion. Hvor meget skal være forbudt for myndige hvis det sker med personligt velinformeret samtykke?

Steven Snedkers billede

Så meget som muligt skal være tilladt for informerede myndige. Så længe de ikke generer andre mennesker og/eller disses pengepunge.

Jeg vil være mere tilfreds, når det engang kun er myndige personer, der frivilligt får foretaget unødvendig og destruktiv kønskirurgi. Og hvis de anløbne læger bare kan holde udstyret nogenlunde rent, kan det være at mine skattekroner/hospitalsvæsenets penge ikke blandes ind i det væmmelige selvskaderi.

Min drøm: unødvendig kønskirurgi-dillen bliver lige så marginaliseret og ildeset som Yakuza- dillen (fjerne et fingerled for at virke sej). Og noget kun de mindst respektable og kapable læger deltager i.

fyens.dk - Hemmelig klinik: Odense-læge forbydes at foretage omskæringer

Steven Snedkers billede

De små drenge og piger kan ikke læse avis eller høre rygter om hvor galt det kan gå. Og kan ikke sige nej med andet end skrig. Det kan de voksne. Så det er lidt mindre synd for dem, når de møder ikke-repektable og -kapable penislæger eller moheller

kristeligt-dagblad.dk - Læge: Bent Lexner lyver om omskæringer

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Det er jo netop pointen med at myndige ikke skal forbydes kønskirurgi der gør at hans forslag (som så ofte før) mere lyder som en råb i debatten, og ikke som noget gennemtænkt.

Tatoveringer er jo også først tilladte når det antages at selvstændig vurderingsevne er udviklet. At der så kan findes talrige eksempler på begrænsninger i denne, er så en anden sag.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.