Lænestolsdetektiver!

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 6. juli 2018 - 7:01 [22]

Lænestolsdetektiver!

Jeg forstår

* Spirituskørsel

* Knallert (formentlig med mælkekasse)

* Frakendelse af retten til at køre knallert

* Vestlolland, Harpelunde

* Tampe løs på folk mens man råber "Bøsserøv!"

Voldsmanden fik 6 måneders ubetinget (meget, meget mere end fx. mandatsvigeren Johan Schlüter). Men, svar mig på dette:

* Er der bøsser i Harpelunde?

* Hvad lever de af? (koncentrationen af homoseksualister i området må være ekstremt lav og langt, langt under landsgennemsnittet).

* Hvordan beviser skadelidte (som jeg umiddelbart har den største sympati for) overfor domstolen at han er homoseksuel?

* Hvis man selv skulle overfaldes af Knallert-Egon foran købmanden i Harpelunde og han råber "bøsserøv!" eller "fejlfarve!" under voldsprocessen, hvordan beviser man så overfor retten, at man er bøsse eller fejlfarve? Som skadelidt må det være i ens interesse at skiderikken får længst mulig tid i skyggen for sin misgerning.

http://www.mynewsdesk.com/dk/sydsjaellands-og-lolland-falsters-politi/pressreleases/pressemeddelelse-54-aarig-doemt-for-hadforbrydelse-2572644

Kommentarer

Steven Snedkers billede

Harpelunde. Ikke den typiske biotop for homoseksualister

map.what3words.com - 3 word address: ///bilradio.årsløn.bokse

Steven Snedkers billede

Pressemeddelelsen nævner også trusler, hvilket kan have forlænget straffen. "Hadforbrydelse" kan ikke alene have 5-doblet straffen.


     Jan Bruun Andersen
    s billede

* Stemmer sandsynligvis på Sverigedemokraterne.

Nå nej. Forkert land.

Steven Snedkers billede

Apropos SD/DF. Hvis ens voldsmand under udøvelse af gerningen råber "fascistsvin! racistsvin" eller "kommunistsvin! perkerelsker!" ad en, kan man vel ikke få det opgraderet til hadforbrydelse? Først ved "Danskersvin!" eller "Pakisvin!" begynder det at tælle dobbelt (eller hvad faktoren nu er).

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Ritzau belyser med lidt flere detaljer, såsom:

Da politiet efterfølgende efterforskede sagen, truede den 54-årige den yngre mand med flere slag og lussinger, hvis han gik til politiet og fortalte mere.

Den forurettede kan godt lide at klæde sig feminint og have neglelak på. Han vidste godt, at det provokerede nogen i bybilledet, siger anklageren.

Det forekommer overordentligt plausibelt at den hadefulde har haft en overbevisning om homoseksualitet i sine motiver for angrebet. Så plausibelt at det teknisk næppe er afgørende at se på konkrete seksuelle tilbøjeligheder. En faktor er jo så også om nævesvingeren har benægtet sin tankegang.

En del af råberiet var "fattigrøv", hvilket leder mig til en tanke om at den feminint klædte har været "eksporteret" fra København, i den udbredte manøvre omkring at være meget mere hjælpsom hvis sociale klienter lader sig overtale til at modtage flyttehjælp til billige udkantsboliger.

https://www.fyens.dk/indland/54-aarig-faar-faengsel-for-at-slaa-mand-og-kalde-ham-boesseroev/artikel/3268547

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Strengt taget kan et motiv med afsæt i politisk overbevisning også dækkes af begrebet hadforbrydelse. Et spørgsmål ved juridisk vurdering vil jeg mene må være om omstændighederne begrunder at motivet har været hadefuldhed, eller om der "kun" ytres vrede skældsord når blodtrykket allerede er steget.

Steven Snedkers billede

Ah, fed kilde. Så en del af dranker/knallert-banden foran Meny i Nakskov kan helt sikkert ikke lide bøsser og vil - på uheldige dage - angribe mænd, der anses for bøsser (formentlig også heteroseksuelle transvestitter).

Til politiet vil voldsmanden, den idiot, mumle noget med "Bøsserøv" igen. Dermed behøver skadelidte ikke deklarere/sandsynliggøre/bevise sin seksualitet for at voldsmanden får et (meget) længere ophold på Hotel Gitterly.

Steven Snedkers billede

Så er der den med et homo heat map over Danmark. Hvor bør en praktiserende homoseksualist flytte hen for at udvide puljen af potentielle partnere? Min umiddelbare anbefaling er "Storkøbenhavn" og min umiddelbare ikke-anbefaling er "Lolland". Er der nogle behjertede mennesker, der har lavet sådan et heat map?

Steven Snedkers billede

Anekdotisk stødte jeg faktisk på to levende homoseksualister på Vestlolland sidste år. De var som jeg draget til en af landets/verdens bedste restauranter. Jeg håber at de slap uskadte gennem området.

Men generelt får rige ikke bank af fattige. Fattige banker fattige.

tripadvisor.dk - Den Fuldkomne Fisker

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Det kan hænde at episoder præges af så megen råhed at det ville være utroværdigt som fiktion, ud over en komedie hvor udbrudene fortsætter uden at det kan undskyldes som Tourettes.

Grundlaget for en homo heat map ville komme alvorligt på tværs i forhold til at seksuel orientering ikke må registreres. Men tolerancen for forskellighed har det jo med at følge den lokale befolkningstæthed, således at mindre tolerante snarere søger lav koncentration, og mennesker der nyder godt af tolerance søger den anden vej, mod områder hvor det netop ikke er naturligt at "alle kender alle".

Jeg ser ingen geografisk medlemsstatistik hos LGBT Danmark, men der findes da LGBT-organisationer udenfor københavnstrup.

lgbt.dk - LGBT-organisationer

Steven Snedkers billede

For ti år siden: kvinder (og formentlig også homoseksuelle) søger mod byen/flygter fra provinsen

information.dk - En verden kun med grillbarer er en verden uden kvinder | Information

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Ud fra en løst funderet antagelse om hvilke partier mindre forskellighedstolerante vælgere søger til, kunne jeg finde på at foreslå styrken af visse partier som indledende tommelfingerregel for hvilke odds udsatte personer har for at føle sig mindre velkomne i forskellige kommuner.

Jeg vil fx ikke forvente markant forskel mellem intolerance mod LGBT og "fejlfarver".

Uden at skride til at lave en heatmap ud af tallene, observerer jeg fx at i Lollands Kommune stod DF meget stærkt ved folketingsvalget 2015, mens det var den svageste kommune for liste B (for nu ikke at gøre det til for meget højre/venstre). Direkte omvendt for Frederiksberg, det eneste sted hvor B lå over O.


     Jan Bruun Andersen
    s billede

I og med at der finders et nogenlunde fungerende velfærdssystem i Danmark, så må alle forbrydelser kunne inddeles i 3 kategorier:

1. Grådighedsforbrydelser.

2. Had/kærlighedsforbrydelser.

3. Offerløse forbrydelser (moralforbrydelser).

I ovennævnte tilfælde virker det ikke som penge var indblandet, og det var tydeligvis et offer. Det var heller ikke kærlighed som lå bag, så det må være en hadeforbrydelse.

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Juridisk set er der væsentlig forskel på om de negative følelser gælder den konkrete person, eller om de gælder den gruppering som offeret opfattes som tilhørende.

Et almindeligt værthusslagsmål er fx ikke nogen hadforbrydelse, også selv om offeret er helt uden skyld i konflikten.

Steven Snedkers billede

Voldsmænd råber faktisk også "Danskersvin!" i virkeligheden. Både Buhl og det oprindelige offer har en god sag hvis politiet finder dominansgruppen.

b.dk - Perronen eksploderede i et kaos af skrig, slag og spark. Jeg var rystet – senere kom vreden, hævntørsten og stoltheden

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Betalingsmure og sharing passer ikke sammen.

youtube.com - danskjävlar!

Steven Snedkers billede

Skjult indenfor synsfeltet står der, en stakket stund endnu, "Denne artikel er normalt kun for abonnenter, men i dag kan du læse den gratis. Ja tak, jeg vil gerne læse artiklen nu."

Hvis kanaljerne bliver fundet ville jeg, som offer, klart betone det her med "Danskersvin!" under det umotiverede overfald.

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Ok, det link så jeg ikke.

Strengt taget nævnes råbet "danskersvin" ikke under overfaldet, men i forbindelse med at andre blandede sig. Det peger ikke direkte i retning af at se overfaldet som hadforbrydelse, det ville kræve vidnesbyrd ud over hvad der blev skrevet om.

Et spørgsmål som jeg synes det kunne være relevant at rette til overfaldsgruppen, ville være i hvor høj grad de havde oplevet "oprindelige danskere" rotte sig sammen mod dem, med råb som "perkersvin". Ikke at en sådan forklaring ville undskylde noget, men måske hjælpe med at forstå.

Steven Snedkers billede

Generelt er der ikke nogen der kalder 7-mands dominansgrupper for "perkersvin". Især ikke enlige Christiania-søgende kl. 00:15.

Hvis de har kaldt ofret for "Danskersvin" er der en chance for at de kunne få en lidt længere dom.

De har i hvert fald kaldt redningsmændene for "Danskersvin" - men de var formentlig ikke bevidst med i den oprindelige overfaldsplan.

Hvis jeg var en af de redningsmænd, der havde modtaget slag/spark/racistiske tilråb, ville jeg da klart minde anklageren om at gruppens medlemer havde brug for længere tid i skyggen (hvor de så desværre de facto næsten kun lærer samfundsunyttige ting; men så er de da væk fra gader, stationer og kærester så længe).

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Steven Snedker - Jeg formodede heller ikke at den overfaldne havde kommet med udbrud som "perkersvin", tanken var mere hvilke oplevelser medlemmer af gruppen tidligere havde haft ved lignende asymmetri den anden vej.

Ikke at hævn mod en helt anden person på nogen måde kan undskyldes, men situationen kan blot være langt mere kompleks end det enkelte overfald.

Steven Snedkers billede

Min erfaring er at medlemmer af dominansgrupper er stupide, aggressive og klarer sig væsentligt dårligere i skolen og på arbejdsmarkedet end deres søstre eller fredeligere jævnaldrende. Der kan være enkelte forfulgte uskyldigheder, der er skiftet til at være forfølgende skyldigheder - men jeg tror at det er få.

Dominansgruppe-medlemmer vokser, svjv, oftest op i kvarterer hvor deres egen etniske gruppe har overtaget. Kvarterer som det Malthe Høj-Sunesen snakkede om engang.

Jeg tror at grønjakkerne, de tredjesidste patruljerende etnofascister, uddøde for 25 år siden.

Med det sagt er det selvfølgelig klart forkert at kalde folk for perkersvin, danskersvin, fascistsvin, kommunistsvin, homosvin, nazisvin osv. osv.

plus.google.com - Åh, endnu en flygtningestrøm på vej. Livet er blevet grundløst hårdere i Rødo...

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Identitetspolitik er en uhyrlighed som opstår i samspil med modstandergrupper, og derefter trives gennem hyppige genopfriskninger, langt mere effektivt ved aktiv indsats begge veje.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.