Lav tekande, test tekande

Steven Snedkers billede
Af Steven Snedker den 29. februar 2024 - 10:11 [0]

Det er fascinerende at se dygtige mennesker lave og teste tekander. Man kan udbygge det til at det er fascinerende at se dygtige håndværkere lave alt fra tekander over møbler til hjemmesider og AI-spøgelser.

Men man må ikke forglemme at rå, uromantisk, industriel process også kan masseproducere nydelige og velfungerende dimser, som denne min perfekte tekande de sidste 10-15 år. Hi-tech er godt!

Jeg genbesøgte naturligvis den oldgamle Gode websteder er som god mad og fandt her en smuk illustration af denne pointe. Håndlavet er fint. Men det er den kvalitetsbevidste chef med dygtige hjælpere, der forstår sig på hi-tech, der i sidste ende kommer til at lave det bedste og længstlevende produkt.

(Og hvis du undrer dig over hvorfor de to links til Reddit og linket til Bodum ser så rærlige ud: Reddit og Bodum har hyret udygtige håndværkere til deres web-arbejde. Læs Smukkere links på Facebook for en ekspertforklaring, Mindst 20 svar om forhåndsviste links for en begynderforklaring.)

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.